FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in uzun yıllar kaldığı ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki örgüt merkezindeki dikkat çekici hareketlilik, Gülen'in başka bir yere götürüldüğü iddialarını güçlendirdi.

Ardından sosyal medyada FETÖ'nün öldüğü iddiaları gündeme geldi. FETÖ elebaşının yeğeni Ebuseleme Gülen, teröristin son durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

KİMSEYE GÖSTERMİYORLAR

Ebuseleme Gülen, "Ölmedi ama gerçekten çok hasta ve özel ilgiye muhtaç durumda şu an. Onu kaçıranların amacı, kalan hakkın, yönetim hakkının kendilerinde kalması. Öz kardeşine bile göstermiyorlar" dedi.

Fetö-4

FETHULLAH GÜLEN ÖLÜRSE NE OLUR?

İstiklal gazetesine açıklamalarda bulunan Ebuseleme Gülen, "Gülen'den sonra yapı sizce bölünür mü?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Bölünür ve bölünmeli. Israrla bu cemaati yaşatmaya çalışmak insanlara zulümdür. Dağılsın, isteyen istediğini yapsın ama unutmasınlar, her abiye, hocaya tabi olup gözü kapalı saçma işlere girmesinler. Devlet ve millet, cemaatlerin önü alınmazsa işler nerelere varabilir, görsün. İlla ki hocamızın (FETÖ lideri Gülen'i kastediyor) talebelerinden biri devam ettirmeye çalışır filan ama hiçbir zaman eski gücüne erişemez. Erişmemeli de! Bu olanlar tüm ülkeme ve dünyaya bir uyarıdır aslında. Çok gaza gelmeyin, şeyh uçmaz mürit uçurur."

ADİL ÖKSÜZ NEREDE?

FETÖ'nün darbe girişiminde kilit rol oynayan firari Adil Öksüz ile ilgili yöneltilen soruya da cevap veren Ebuseleme Gülen, "Adil'in Almanya'da olduğunu tahmin ediyorum. Avrupa'da olduğu kesin. Kesin derken, yine kendi yorumum bu. Bence karayolu ile Gürcistan üzerinden Avrupa'ya geçirdiler" dedi.

Terör inleri yerle bir! MSB: 9 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi Terör inleri yerle bir! MSB: 9 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

FETÖ elebaşının çiftliği sessizliğe büründü FETÖ elebaşının çiftliği sessizliğe büründü

Editör: Kemal Ilıkkan