Toprak, işçilerin kendisine "Ya bu parayı vereceksin ya da burada cinayet çıkacak" dediğini belirtti. İşçilere önce mimardan aldığı parayı verdiğini, ardından da işçilere ödeme yaptığını ifade etti. Ancak işçilerle yaşanan anlaşmazlık sonucunda gerginlik yaşandı.

Tabancasını temizlerken kendini vurdu Tabancasını temizlerken kendini vurdu

Ferman Toprak, işçilere düşük fiyatla iş yapma talimatı verdiği için tepki aldığını ve olayın bu şekilde başladığını söyledi. İşçilerin, "Ya bu para verilecek ya da buradan cinayet çıkacak" dediklerini aktaran Toprak, bu gerginliğin ardından işçileri evinden gönderdiğini ve güvenliği artırdığını belirtti. Ancak ertesi gün evine gelen işçilerin, aynı arabalarla tekrar geldiklerini ve evine tecavüz etmeye çalıştıklarını iddia etti.

Olayın ardından işçilerin şikayeti üzerine Ferman Toprak karakola davet edildi. Toprak, "haneye tecavüz" ve "kasten yaralamadan" şikayetçi oldu. İddiaları yalanlayan Toprak, işçilere önce mimardan aldığı parayı verdiğini, ancak işçilerin daha fazla ödeme talebiyle karşılaştığını söyledi. Bir buçuk milyonluk anlaşmanın yalan olduğunu belirten Toprak, konuyla ilgili olarak yargının vereceği kararı bekleyeceğini ifade etti. Avukatı da mimarın işçilere hakaret ettiğini ve eve falçatayla gelip özür mesajı attıklarını belirterek, Toprak'ın elindeki mesajları polise sunduğunu açıkladı. Olayın detayları ve sonuçları yargının vereceği karara bağlı olarak şekillenecek.