Spor

Ferdi Kadıoğlu Bonservis bedeli ne kadar? Brighton'dan resmi teklif mi geldi?

Brighton & Hove Albion, Fenerbahçe'nin sağ beki Ferdi Kadıoğlu için resmi transfer teklifini sundu. Arsenal ve Manchester United da Ferdi'yi yakından takip ediyor. Peki, Ferdi Kadıoğlu Bonservis bedeli ne kadar? Brighton'dan resmi teklif mi geldi?

Abone Ol

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion, Fenerbahçe'nin sağ beki Ferdi Kadıoğlu için resmi transfer teklifini iletti.

Brighton teklifini iletti mi?

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Premier Lig ekiplerinden Brighton, Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki futbolcusu Ferdi Kadıoğlu için resmi teklifini iletti.

Bonservis bedeli ne kadar?

Haberde yer alan bilgiye göre İngiliz ekibi, sağ bek oyuncusu için sarı-lacivertli ekibe yaklaşık 35 milyon Euro bonservis bedeli önerdi.

Arsenal ve Manchester United da ilgileniyor mu?

2018/2019 sezonundan bu yana Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu ile Premier Lig devleri Arsenal ve Manchester United da ilgileniyor.

Geçen sezon performansı nasıldı?

Ferdi Kadıoğlu, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maça çıkarken, 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Ferdi Kadıoğlu'nun performansı ve transfer haberleri, Fenerbahçe'nin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Ferdi'nin olası transferi, sarı-lacivertli ekibin kadro yapısında ve transfer politikasında nasıl değişikliklere yol açacak?