Türkiye kamuoyunu günlerce meşgul eden ve "Kara para aklama" "Vergide usulsüzlük" suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından pek çok sosyal medya fenomeni ve influencer yakın markaja alındı.

Polat çiftinin kısa sürede büyük bir zenginlik sahibi olmasının nedeni haklarındaki soruşturma sonrası ortaya çıkınca, gözler benzer profillere çevirildi.

"İNCELENSİN ARKADAŞLAR"

O isimlerden birisi de sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Aymira Koçaklı'ydı.

Fenomenler hakkındaki söylentiler sebebiyle sosyal medya kullanıcıları Aymira Koçaklı'nın da incelenmesini talep etti.

Amasya'da  hayvana eziyet etmişlerdi: İşletmenin faaliyetleri durduruldu Amasya'da hayvana eziyet etmişlerdi: İşletmenin faaliyetleri durduruldu

Koçaklı adının bu iddilarda geçmesi ve kısa sürede zenginleşmesinin gündem olması sonrası bir video paylaşarak "Beni inceleyin, Masak beni araştırsın, tertemiz bir ticaret yapıyorum" dedi.

Pek çok sosyal medya fenomeni gibi "güzellik merkez"leri açan Aymira Koçaklı, yeni şubelerini nasıl açtığını ve patronluk yaparken dikkat ettiği hususları bir video ile takipçilerine anlattı.

AYMİRA KOÇAKLI KAÇ YAŞINDA?

Doğum tarihi 5 Ekim 1998 olan Aymira Koçaklı, 25 yaşındadır.

AYMİRA KOÇAKLI KİMDİR?

TikTok fenomeni Aymira Koçaklı, başlarda Roman ağzı ile konuştuğu videolarla sosyal medyanın ilgisi çekmişti. Anne ve babasının kendisinden habersiz yemeğe çıktığını görüp onlardan şaka yollu para istediği videosu ile sosyal medyada tanınan ve çok sayıda takipçiye ulaşan Koçaklı, daha sonra güzellik merkezleri açtı.

"Aymira Koçaklı Güzellik Merkezi"nin esas kurucusu ve sahibi aslında Aymira Koçaklı'nın babası Murat Koçaklı'dır.

TAYYARGİLLER DE İDDİLAR SONRASI PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Söz konusu iddiların hedefindeki Özlem Öz ve Tayyar Öz de dün Feyza Altun'un ürünleri ile ilgili iddiaları sonrası İnstegram hesabından ürünlerin nasıl hazırlandığına dair videolar paylaşmıştı.

Öz'ün paylaşımında "ilgili bakanlığın" gerekli denetimleri yaptığı ifade edilmişti.

"Tayyargiller"den jet paylaşım! "Tayyargiller"den jet paylaşım!