UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 3. Ön Eleme Turu’nda veda eden Fenerbahçe, Süper Lig’e 4 puanla başlamış durumda. Sarı-lacivertlilerde transferde ise hareketli günler yaşanıyor.

Ferdi Kadıoğlu’nun Avrupa kulüplerinin radarında olduğu biliniyor. Özellikle Brighton’ın genç oyuncu için 35 milyon euroluk bir teklif yaptığı iddia edilirken, Fenerbahçe’nin bu teklife vereceği yanıt merakla bekleniyor. Kadıoğlu’nun geleceği belirsizliğini korurken, takımın bir diğer önemli ismi Sebastian Szymanski için de dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

Fanatik’in haberine göre Napoli, Polonyalı yıldız için daha önce 25 milyon euroluk bir teklif sunmuştu. Serie A ekibinin, Verona’ya karşı aldığı 3-0’lık mağlubiyetin ardından teknik direktör Antonio Conte’nin transferin hızlandırılması talimatı verdiği ve bu süreçte Szymanski’yi kadrosuna katmayı çok istediği belirtiliyor. Napoli’nin yeni teklifinin 30 milyon euroya çıkabileceği konuşuluyor.

Fenerbahçe Yönetimi’nin bu teklif karşısında nasıl bir strateji izleyeceği merak konusu. Ferdi Kadıoğlu’nun olası ayrılığı gündemdeyken, teknik direktör Jose Mourinho’nun Szymanski’nin de takımdan ayrılmasına sıcak bakmadığı öne sürülüyor.

Arda Güler'in maçında Umut Meler hakem olacak Arda Güler'in maçında Umut Meler hakem olacak

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 6 maça çıkan 25 yaşındaki Szymanski, 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.