Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında evinde Yılport Samsunspor'u ağırladı. Ancak, karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona ererek sarı-lacivertlilere zirve yarışında kritik bir puan kaybı yaşattı.

İLK YARIDA İRFAN CAN İLE ÖNCE GEÇTİ AMA...

Ülker Stadı'nda oynanan mücadeleye etkili bir başlangıç yapan Fenerbahçe, 12. dakikada İrfan Can Kahveci'nin attığı golle öne geçti. İlk yarı boyunca pozisyonlar üreten sarı-lacivertliler, farkı açma şansını değerlendiremedi ve soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

EMRE KILINÇ BERABERLİĞİ GETİRDİ

İkinci yarıya tutuk bir başlangıç yapan Fenerbahçe, oyunu kendi yarı sahasında kabul etti. Yılport Samsunspor ise 63. dakikada Emre Kılınç'ın golüyle beraberliği yakaladı. Emre Kılınç'ın serbest vuruşunda çizgi üzerinde çıkan top, VAR incelemesi sonucu gol olarak kabul edildi.

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın yaptığı hamlelere rağmen sarı-lacivertliler, galibiyet golünü bulamayarak mücadeleyi 1-1 tamamladı.

İRFAN CAN’IN GOL SERÜVENİ DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, maçın 12. dakikasında attığı golle skor katkısını sürdürdü. Bu sezon ligdeki 8. golünü kaydeden Kahveci, toplamda ise 12. golüne ulaştı.

İSMAİL KARTAL’DAN 3 DEĞİŞİKLİK BİRDEN

Mücadelede beraberlik golünün ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 70. dakikada 3 oyuncu değişikliği yaparak Joshua King'i, Cengiz Ünder'i ve Michy Batshuayi'yi oyuna dahil etti.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda başkanlık seçimi günü Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda başkanlık seçimi günü

FRED MAÇI TAMAMLAYAMADI

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred, maçı tamamlayamadı. Üstün bir performans sergileyen Fred, 85. dakikada yaşadığı sakatlık sonrasında yerini Rade Krunic'e bıraktı.