Spor

Fenerbahçe'de Livakovic ve Szymanski yeni sezon kampına katıldı

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampında sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. EURO 2024'te mücadele eden Dominik Livakovic ve Sebastian Szymanski, sarı-lacivertli ekibin yeni sezon çalışmalarına bugün ilk kez katıldı.

Abone Ol

TSİ 11.30’da teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 30 dakikası basına açık olarak yapıldı.

Isınma ve çabukluk hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, daha sonra iki gruba ayrıldı. Bir grup yarı sahada pres ve yerleşim çalışması yaparken diğer grup dayanıklılık çalıştı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışmalar gerçekleştirildi.

LIVAKOVIC VE SZYMANSKI ANTRENMANA KATILDI

Sarı-lacivertli ekipte milli takımları nedeniyle Topuk Yaylası kampında yer almayan Dominik Livakovic ve Sebastian Szymanski, ülkelerinin EURO 2024’ten elenmesinin ardından verilen iznin sona ermesiyle dün kampa katıldı. İki futbolcu bugün antrenmanda yer aldı.

Çağlar Söyüncü ise bireysel çalışmalarına devam etti. Babasının vefatı sebebiyle Türkiye’ye dönen ve izinli olan İrfan Can Eğribayat ise iznini tamamladı ve akşam antrenmanında yer alacak.

Öte yandan Sırbistan Milli Takımı ile EURO 2024’te forma giyen Dusan Tadic, Jose Mourinho tarafından verilen ekstra iznini çarşamba günü tamamlayarak kampa katılacak.