Spor

Fenerbahçe üç transferi duyurdu! Saint-Maximin İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe, uzun süredir takip ettiği Allan Saint-Maximin'in transferini resmen açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, kendisi ve kulübü Al-Ahli ile kiralık transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir." ifadeleri kullanıldı. Ayrıca, sarı lacivertli takımın Oğuz Aydın ile 4 yıllık, Cenk Tosun ile de 2 yıllık sözleşme imzaladığı duyuruldu.

Abone Ol

Fenerbahçe, transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak peş peşe transferler gerçekleştirdi. Son olarak Oğuz Aydın ve Cenk Tosun'u kadrosuna katan sarı-lacivertliler, Allan Saint-Maximin transferinde de mutlu sona ulaştı.

Saint-Maximin İstanbul'a Geliyor

Al-Ahli'den kiralık olarak transfer edilen Allan Saint-Maximin, bu akşam Sabiha Gökçen Havalimanı'na geliyor. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, kendisi ve kulübü Al-Ahli ile kiralık transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir." ifadeleri kullanıldı. 27 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'de bir sezon kiralık olarak forma giyecek ve transfer, Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda gerçekleşti. Geçtiğimiz sezon Al-Ahli formasıyla 31 maça çıkan Saint-Maximin, 4 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

Oğuz Aydın 4 Yıllık İmza Attı

Fenerbahçe, Alanyaspor'dan genç kanat oyuncusu Oğuz Aydın'ı 4 yıllık anlaşmayla kadrosuna kattığını duyurdu. Oğuz, geçen sezon Corendon Alanyaspor formasıyla çıktığı 38 maçta 13 gol ve 8 asist kaydetti. Kulübün transfer açıklamasında, "Ailemize hoş geldin Oğuz Aydın. Kulübümüz, kanat oyuncusu Oğuz Aydın’ın transferi için kendisi ve kulübü Corendon Alanyaspor ile anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki millî futbolcu, kendisini 4 yıllığına Sarı Lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Oğuz Aydın’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor, Fenerbahçemiz ile nice şampiyonluklar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Cenk Tosun da Fenerbahçe'de

Milli futbolcu Cenk Tosun ile de 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyuran Fenerbahçe, açıklamasında "Ailemize hoş geldin Cenk Tosun. Fenerbahçemiz, kadrosunu millî futbolcu Cenk Tosun ile güçlendirdi. Tecrübeli golcü, kendisini 2 yıllığına Sarı Lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Cenk Tosun’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.