Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Cihan Aydın yönetecek. Sarı-lacivertli ekip, ligde oynadığı 26 maçta 21 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak toplayarak 67 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Diğer taraftan, son 4 maçında 10 puan toplayan Kasımpaşa ise 26 maçta 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 yenilgiyle 39 puan elde etti. Lacivert-beyazlı takım, ligde beşinci sırada bulunuyor.

Fenerbahçe'de iki sakatlık

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı öncesinde iki eksik bulunuyor. Sakatlığı bulunan ve tedavisi devam eden Joshua King, yarın oynanacak mücadelede forma giyemeyecek. Diğer yandan, takımla çalışmalara başlayan Fred ise bu maçta riske edilmeyecek.

Fred Ve King-1

Brezilyalı futbolcu, teknik heyetin onay vermesi durumunda Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak MKE Ankaragücü maçında forma giyebilir.

5 oyuncu kart sınırında

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı öncesinde 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Geçen hafta kart sınırında olan Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Michy Batshuayi ve Alexander Djiku'ya Çaykur Rizespor deplasmanında sarı kart gören Cengiz Ünder de eklendi. Bu futbolcuların yarın kart görmesi durumunda, bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Atakaş Hatayspor mücadelesinde forma giyemeyecekler.

Kadıköy'de son 5 maçtan 3'ünde puan kaybı yaşandı

Son 5 iç saha maçında 3 galibiyet alamayan Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda daha başarılı bir performans sergiliyor. İç sahada 13 lig maçında 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan İsmail Kartal'ın öğrencileri, son 5 maçın 3'ünde rakipleriyle berabere kaldı. Galatasaray derbisi ve Yılport Samsunspor maçlarından beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler, evinde oynadığı son maç olan Corendon Alanyaspor karşılaşmasını da berabere tamamlayarak, iç sahada son 5 maçta 6 puan kaybetti.

Dries Mertens'e 1 yıl daha Dries Mertens'e 1 yıl daha

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçlarında neler oldu?

Fenerbahçe ile Kasımpaşa yarın Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Bu maç, iki takımın lig tarihinde 42. kez karşılaşacakları maç olacak.

Bugüne kadar oynanan 41 lig maçında Fenerbahçe, 33 galibiyet elde ederken, 4 maç berabere sonuçlandı. Kasımpaşa ise 4 kez galip gelmeyi başardı. Sarı-lacivertli ekip, bu maçlarda 104 gol atarken, kalesinde 37 gol gördü.