Spor

Fenerbahçe Lille maçlarını yönetecek hakemler kimdir? İşte o hakemlerin kariyerleri...

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fenerbahçe'nin Lille ile deplasmanda oynayacağı maçı yönetecek hakemler açıklandı. İşte UEFA'nın açıkladığı, Fenerbahçe Lille maçının yönetecek o isimler...

Abone Ol

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano'yu eleyerek bir üst tura yükseldi.

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fenerbahçe, Fransa Ligue 1 ekibi Lille ile karşılaşacak.

Maçlar öncesi sosyal medyada Fenerbahçe-Lille eşleşmesini yönetecek hakemler merak konusu oldu. Peki Lille-Fenerbahçe maçını hangi hakemler yönetecek. 

UEFA'nın açıklamasıyla Fenerbahçe-Lille eşleşmesinde görev yapacak hakemler belli oldu.

UEFA'nın açıklamasına göre Fenerbahçe'nin Lille ile deplasmanda oynayacağı maçı Istvan Kovacs, iç sahada oynayacağı maçı ise Jose Maria Sanchez yönetecek.

İlk maçta Istvan Kovacs'ın yardımcılıklarını, Mihai Marica ile George Florin Neacsu üstlenecek. Horatiu Feşnic'in dördüncü hakemliği üstleneceği müsabakada Almanya'dan Christian Dingert VAR, aynı ülkeden Johann Pfeifer ise AVAR olarak görev yapacak. 

İstvan Kovacs kimdir?

Liga I'de görev yapan Rumen futbol hakemi İstvan Kovacs, 2018'den bu yana FIFA'nın tam uluslararası hakemi ve 2019'dan bu yana da UEFA elit hakemidir.

Kovacs, 25 Mayıs 2022'de Roma ile Feyenoord arasında oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi finalini ve 22 Mayıs 2024'te Atalanta ile Bayer Leverkusen arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi finalini yönetmiştir.

Jose Maria Sanchez kimdir?

Jose Maria Sanchez, La Liga'da görev yapan bir İspanyol furbol hakemidir. 3 Ekim 1983 tarihinde Lorca şehrinde dünyaya gelen Sanchez FIFA hakemidir. Sanchez, ayrıca UEFA elit kategori hakemi olarak derecelendirilir.