Spor

Fenerbahçe Lille maçı şifresiz nasıl izlenir? Fenerbahçe Lille Exxen 1 TL maç satın alma

İsviçre temsilcisi Lugano'yu deplasmanda 4-3, evinde ise 2-1 mağlup eden Sarı-Lacivertli takımımız, Fransa'nın güçlü ekibi Lille ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.Peki, Fenerbahçe Lille maçı şifresiz nasıl izlenir? Fenerbahçe Lille Exxen 1 TL maç satın alma

Abone Ol

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe, Lille ile karşı karşıya gelecek. FB - Lille maçı için geri sayım başladı. İşte, maça dair tüm ayrıntılar…

Fenerbahçe Lille Maçı Ne Zaman?

İsviçre temsilcisi Lugano'yu deplasmanda 4-3, evinde ise 2-1 yenerek eleyen Sarı-Lacivertliler, Fransa’nın güçlü ekibi Lille ile deplasmanda mücadele edecek. Jose Mourinho’nun öğrencileri, Hainaut Stadı'nda gruplara kalma mücadelesi verecek. Maç, Türkiye saatiyle 21.30'da başlayacak.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe’nin Lille karşısındaki kadrosu büyük ölçüde belli oldu. İşte, Fenerbahçe - Lille maçının muhtemel ilk 11’leri:

Lille: Chevalier, Santos, Diakite, Alexsandro, Gudmondsson, Andre, Bouaddi, Zhegrova, Gomes, Haraldsson, David.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, Osayi, Tadic, Maximin, Dzeko.

Fenerbahçe’nin Hedefi Play-Off

Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 273. sınavına çıkacak. Lille’i elemesi durumunda play-off turunda Slavia Prag - Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle gruplara kalmak için mücadele edecek.

FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLEME SİTESİ (LİNKİ)

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Fenerbahçe - Lille maçı Exxen’de CANLI olarak yayınlanacak. Karşılaşma saat 21.30’da başlayacak.

Maçı Şifresiz Nasıl İzlenir?

Lille - Fenerbahçe maçı şifresiz izlenebilir mi? Bu soru birçok kişi tarafından araştırılıyor. Lille - Fenerbahçe maçı bugün saat 21.30’da Exxen’de CANLI olarak yayınlanacak. Exxen’de tek maçlık üyelik paketi bulunmuyor. Kullanıcıların Exxen’e abone olması gerekiyor.