Spor

Fenerbahçe Lille elenirse rakibi kim, kiminle eşleşecek? Fenerbahçe muhtemel rakibi hangi takım?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransız ekibi Lille ile karşılaşacak. Sarı-Lacivertliler, deplasmanda oynanacak ilk maçta avantaj elde etmeyi hedefliyor. Peki, Fenerbahçe Lille elenirse rakibi kim olur? Berabere kalırsa, galip gelirse ne olur?

Abone Ol

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa'nın güçlü ekiplerinden Lille ile karşılaşacak. İsviçre temsilcisi Lugano'yu eleyerek bu aşamaya gelen Sarı-Lacivertliler, Lille karşısında galibiyet hedefliyor. İlk maç 6 Ağustos Salı günü deplasmanda oynanacak.

FB - Lille Maçı Ne Zaman?

Jose Mourinho’nun takımı, Fransa’nın Lille ekibi ile Hainaut Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maç Türkiye saatiyle 21.30'da başlayacak. Fenerbahçe, ilk maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Fenerbahçe Lille Kadrosu

Fenerbahçe’nin Lille karşısındaki kadrosu büyük ölçüde belli oldu. İşte Fenerbahçe - Lille maçının muhtemel ilk 11’leri:

Lille: Chevalier, Santos, Diakite, Alexsandro, Gudmondsson, Andre, Bouaddi, Zhegrova, Gomes, Haraldsson, David.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, Osayi, Tadic, Maximin, Dzeko.

Fenerbahçe Lille Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe - Lille maçı Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Lille’e Elenirse Ne Olur?

Fenerbahçe, Lille karşısında turu geçemezse UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına doğrudan katılacak. UEFA Avrupa Ligi grup aşaması kura çekimleri 29 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Fenerbahçe, Lille’i elediği takdirde play-off turunda Slavia Prag - Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için bu turu da geçmesi gerekecek.

Şampiyonlar Ligi Play-Off Maçları Ne Zaman?

Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçları 20-21 Ağustos, rövanş maçları ise 27-28 Ağustos'ta oynanacak.

Fenerbahçe'nin Lille karşısında alacağı sonuçlar büyük merakla bekleniyor. Sarı-Lacivertliler, bu zorlu mücadelede galip gelerek Şampiyonlar Ligi'nde yer almayı hedefliyor.