Spor

Fenerbahçe Lille Arena Sport 1 Canal 11 İZLE, Lille FB maçı canlı veren kanallar!

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Lille ile karşılaşıyor. Hedef, deplasmandan avantajlı bir skorla dönerek play-off aşamasına geçmek. Maç Exxen'den canlı yayınlanacak. Peki, Fenerbahçe Lille Arena Sport 1 Canal 11 İZLE, Lille FB maçı canlı veren kanallar!

Abone Ol

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Lille ile karşılaşacak. Paris Olimpiyatları nedeniyle Valenciennes şehrindeki Hainaut Stadı'nda oynanacak bu maçta, Fenerbahçe'nin hedefi, Fransız ekibi karşısında avantajlı bir sonuç elde etmek. Jose Mourinho'nun yönetimindeki Sarı-Lacivertliler, zorlu deplasmanda galibiyetle dönmeyi amaçlıyor.

Lille - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Lille - Fenerbahçe maçı, 6 Ağustos Salı günü saat 21.30'da başlayacak ve Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Lille: Chevalier, Santos, Diakite, Alexsandro, Gudmondsson, Andre, Bouaddi, Zhegrova, Gomes, Haraldsson, David.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, Osayi, Tadic, Maximin, Dzeko.

Hakem Kadrosu

Maçı Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek. Yardımcılıklarını Mihai Marica ve George Florin Neacsu üstlenecek. Dördüncü hakem ise Horatiu Fesnic olacak. VAR görevini Almanya'dan Christian Dingert yapacak, AVAR olarak Johann Pfeifer görev alacak.

Mourinho'dan Galibiyet Mesajı

Jose Mourinho, oyuncularıyla yaptığı toplantıda galibiyet arzusunu dile getirdi. "Lille güçlü bir rakip, ancak Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek için rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etmeliyiz," diyen Mourinho, galibiyet için sahada olacaklarını belirtti.

Fenerbahçe'nin UEFA Kadrosu

Fenerbahçe'nin UEFA kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Miha Zajc, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Youssef En-Nesyri, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin.

Maç Yayın Bilgileri

Fenerbahçe Lille maçı Türkiye'de Exxen platformunda canlı yayınlanacak. Maçı izlemek isteyenlerin Exxen üyeliği yaptırması gerekiyor.

Maçı Yayınlayacak Yabancı Kanallar:

Arena Premium 1 BiH HD

Arena Premium 1 Srbija HD

Arena Sport 1 Hrvatska HD

Arena Sport 1 Slovakia HD

Arena Sport 1 Slovenija HD

BFM GRAND LILLE

Canal 11 [online] (geo/R)

Sport+ Qazaqstan

Arena Sport 1 Hrvatska HD Frekansı:

Uydu: Eutelsat 16A

Frekans: 11678

Polarizasyon: H

Sembol: 30000

Fec: 3/4

Dil: Croatian

Fenerbahçe'nin Play-Off Rakibi

Fenerbahçe, Lille'i eleyerek play-off turuna kalırsa, burada Çekya temsilcisi Slavia Prag veya Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak. İlk play-off maçları 20-21 Ağustos'ta, rövanş karşılaşmaları ise 27-28 Ağustos'ta oynanacak. Fenerbahçe, bu aşamayı da geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılma hakkı kazanacak.

Gözler Yeni Transferlerde

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri, Lille karşısında sahada olabilir. Lugano maçlarında forma giymeyen bu oyuncular, Jose Mourinho'nun şans vermesi durumunda sarı-lacivertli formayla ilk kez sahaya çıkacak.