Spor

Fenerbahçe Göztepe deplasmanında

Fenerbahçe Trendyol Süper Lig'in 2.haftasında Göztepe deplasmanına çıkıyor.

Abone Ol

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Göztepe deplasmanına çıkıyor. Gürsel Aksel Stadı’nda gerçekleşecek mücadele saat 21.45’te başlayacak ve Kadir Sağlam’ın düdük çalacağı karşılaşmada, yardımcı hakemler Volkan Narinç ve Ogün Kamacı olacak. Maç, beIN Sports 1 ve TOD platformlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Zaferle Başladı, Göztepe Golsüz Döndü

Süper Lig’in açılış haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor’u tecrübeli golcüsü Edin Dzeko’nun attığı tek golle 1-0 mağlup ederek sezona galibiyetle giriş yaptı. Lige iki yıl aradan sonra dönen Göztepe ise Antalyaspor deplasmanında golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı. İzmir ekibi, Süper Lig’de oynadığı son 16 maçta galibiyet yüzü göremedi; bu seri, 2021-2022 sezonunun son 15 haftasını da kapsıyor.

Göztepe’de Bir, Fenerbahçe’de İki Eksik

Ev sahibi Göztepe’de Japon orta saha oyuncusu Kuryu Matsuki sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacak. Fenerbahçe’de ise kart cezalıları Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Eğribayat bu maçta forma giyemeyecek. Kamp kadrosunda bulunan Fred ve Ferdi Kadıoğlu’nun durumu maç saatinde netlik kazanacak.

Muhtemel 11'ler

Göztepe: Arda, Nazım, Koray, Heliton, Dismas, Djalma, Yalçın, Solet, Dennis, Kubilay, Romulo
Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Saint-Maximin, En-Nesyri