Spor

Fenerbahçe-Galatasaray derbi biletleri ne zaman satışa çıkıyor?

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için geri sayım başladı. Dünya derbileri arasında yer alan bu karşılaşma için futbolseverler bilet satışlarının ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Peki derbi biletleri satışa çıktı mı? Fenerbahçe Galatasaray derbisinin maç biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Abone Ol

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak.  Büyük derbiyi heyecanla bekleyen taraftarlar ise bilet satışlarının başlayıp başlamadığını merak ediyor. Peki Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçının biletleri satışa çıktı mı? 

Derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla beklenirken, bilet satışlarının ne zaman başlayacağı merak konusu.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Galatasaray maçına özel Futbol Seremoni Paketleri’nin satışa sunulduğunu duyurdu. Ancak derbi biletlerinin genel satış tarihi henüz netleşmedi.

Biletlerin en geç perşembe günü satışa çıkması bekleniyor. Öte yandan, Galatasaraylı taraftarların deplasman tribününe alınıp alınmayacağına dair karar İl Güvenlik Kurulu tarafından verilecek.