Spor

Fenerbahçe forvet transferini bitirdi

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun golcü listesinin başında yer alan Youssef En-Nesyri'nin transferi için sona gelindi. Sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki golcü için Sevilla ile anlaşmaya çok yakın. Fenerbahçe'nin kısa bir süre içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyor.

Abone Ol

Yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Sevilla'da forma giyen Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katmaya çok yakın.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe, Sevilla forması giyen 27 yaşındaki golcü Youssef En-Nesyri'nin transferi için Sevilla ile anlaşmaya çok yakın. Performansıyla adından söz ettiren Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun golcü listesinin en başında bulunuyor ve görüşmelerde ciddi adımlar atıldı. Sarı-lacivertli kulübün kısa bir süre içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Sevilla formasını 41 maçta giyen 27 yaşındaki yıldız golcü, bu karşılaşmalarda 20 gol ve 3 asistlik performans gösterdi. Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferi için oyuncu ve kulübüyle her konuda anlaştı.

Prosedürler tamamlandıktan ve golcü futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzalar atılacak.