Dün gece Fenerbahçe için zafer gecesiydi. Futbolda çeyrek finale çıkan sarı lacivertliler basketbolda da başarıya imza attı.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 29. haftasında Valencia Basket'i sahasında 118-88 mağlup etti. Bu sonuçla Fenerbahçe Beko 18. galibiyetini elde ederken, Valencia Basket ise 16. mağlubiyetini yaşadı. Tyler Dorsey'in etkili performansıyla başlayan maçta Fenerbahçe Beko, ilk çeyreği 22-19 önde tamamladı. İkinci çeyrekte ise savunma sertliğini artıran ve Wilbekin'in dış atışlarıyla skoru yükselten Fenerbahçe Beko, soyunma odasına 57-37 önde gitti.

Fenerbahçe Beko Uzatmalarda Kazanmasını Bildi! Papagiannis Tarihe Geçti-1

Üçüncü çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe Beko, son çeyrekte de etkili performansını sürdürerek maçı 118-88 kazandı. Sonraki maçında ise Fenerbahçe Beko, 20 Mart Çarşamba günü Barcelona'yı konuk edecek.

500 kişi haliç sularında kürek çekecek 500 kişi haliç sularında kürek çekecek

Fenerbahçe Beko rekor kırdı

Fenerbahçe Beko, attığı 24 üçlükle THY Avrupa Ligi tarihinde bir maçta en fazla üçlük atan takım oldu. Ayrıca sarı-lacivertliler, attığı 118 sayıyla kendi adına en yüksek skora ulaştığı karşılaşmayı oynadı.