Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda İsviçre temsilcisi Lugano'yu deplasmanda 4-3, evinde ise 2-1 yenerek eledi ve 3. ön eleme turuna yükseldi. Sarı-lacivertli takım, Avrupa kupalarındaki 273. sınavına çıkacak. Fenerbahçe, Fransa’nın güçlü takımı Lille ile deplasmanda karşılaşacak. Lille-Fenerbahçe maçı TSİ 21:30’da başlayacak.

Fenerbahçe'nin Fransa'nın Lille takımı ile karşılaşacağı bu kritik maç, 6 Ağustos Salı günü oynanacak. Hainaut Stadı'nda yapılacak olan bu önemli mücadele, TSİ 21:30’da başlayacak. Hakemliğini Romanya Futbol Federasyonu’ndan Istvan Kovacs’ın yapacağı maçta, Fenerbahçe’nin yeni transferleri Maximin ve En-Nesyri ile Dzeko’nun performansları merakla bekleniyor.

Lille Fenerbahçe Muhtemel 11

Fenerbahçe’nin Lille karşısındaki muhtemel kadrosu büyük ölçüde belli oldu. İşte Fenerbahçe - Lille maçının muhtemel ilk 11’leri:

Lille: Chevalier, Santos, Diakite, Alexsandro, Gudmondsson, Andre, Bouaddi, Zhegrova, Gomes, Haraldsson, David.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, Osayi, Tadic, Maximin, Dzeko.

Roma'nın yeni teknik direktörü Ivan Juric oldu Roma'nın yeni teknik direktörü Ivan Juric oldu

Fenerbahçe Lille Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe-Lille maçı Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler bu önemli karşılaşmayı izleyebilmek için Exxen platformuna üye olmak zorunda. Exxen'de canlı yayınla izlenebilecek maç için Exxen üyeliği yapmak gerekiyor.

NOT: Yasal olmayan yöntemlerle maçı izlemeye çalışmak suç teşkil edebilir.

Exxen Dijital Platform Üyelik Ücreti

Exxen reklamlı paket - 327,90 TL / ay Exxen reklamsız paket - 390,90 TL / ay

FB Lille Maçı Şifresiz mi?

Fenerbahçe Lille maçı şifresiz değil. Karşılaşma sadece Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Maçı şifresiz izlemek isteyenlerin Exxen’e üye olmaları gerekiyor. Maç ayrıca yurtdışında bazı yayıncı kuruluşlar tarafından da canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe’nin Muhtemel Play-off Rakibi

UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri play-off turu eşleşmeleri belli oldu. Fenerbahçe, Lille eşleşmesini geçmesi durumunda Çekya temsilcisi Slavia Prag ile Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise'nin eşleşmesinden tur atlayacak ekiple play-off etabında mücadele edecek.

Exxen'e Nasıl Üye Olunur?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen Dijital Platformu, UEFA maçlarını yayınlamaya yetkili tek yayıncı. Futbolseverler, maçları takip edebilmek için platforma üyelik yaptırmak zorunda. Exxen’e üye olmak için https://www.exxen.com/tr adresine giderek gerekli bilgileri doldurmak yeterli. Ad Soyad, E-Posta bilgilerini girerek Exxen'e üye olabilirsiniz. Ayrıca Google Play ve App Store mağazalarından Exxen uygulamasını indirip aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

Fenerbahçe'nin Avrupa Macerası

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip, bu önemli mücadelede avantaj elde ederek bir üst tura çıkmak istiyor. Fransa’nın köklü takımlarından Lille, zorlu bir rakip olarak dikkat çekiyor. Fenerbahçe, Lille karşısında başarılı olamazsa UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasında yer alacak. Avrupa Ligi grup aşaması kura çekimleri 29 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Editör: Haber Merkezi