Spor

FB Adanademir Maçını Canlı İzle, Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV Şifresiz Erişim Linki

FB Adana Demir maçını canlı izlemek isteyenler için Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV şifresiz erişim linki futbolseverler tarafından merak ediliyor.

Abone Ol

FB Adana Demir maçını canlı izlemek isteyenler için Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV şifresiz erişim linki futbolseverler tarafından merak ediliyor. Fenerbahçe, Süper Lig’de 2024-25 sezonunun ilk maçında Adana Demirspor’u konuk ediyor. Mutlak şampiyonluk hedefleyen sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho ile yeni sezonun startını verecek. Atilla Karaoğlan'ın düdük çalacağı maçın yayın bilgileri ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki, Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe - Adana Demirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı 10 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te beIN Sports 1 kanalında canlı yayınlanacak. Mücadele Ülker Stadı'nda oynanacak ve hakem Atilla Karaoğlan tarafından yönetilecek.

Şifresiz Erişim ve Yayın Bilgileri

Futbolseverler, FB Adana Demir maçını canlı izlemek için Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24 ve Justin TV gibi şifresiz yayın arayışlarında bulunabilir. Ancak, bu platformlar yasal olmadığından güvenlik riski taşır. Maçı güvenli bir şekilde izlemek için Bein Sports 1 kanalını tercih etmeniz önerilir. Bein Sports, Süper Lig dahil birçok spor etkinliğini yüksek kaliteli yayınla izleyicilere sunmaktadır. Ayrıca, Bein Connect ve TOD TV üzerinden de internet erişimiyle bu maçı izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe - Adana Demirspor Maçı Muhtemel 11'leri

Fenerbahçe'nin sahaya çıkması beklenen muhtemel 11 şu şekilde:

Fenerbahçe: Osayi, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Krunic, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko

Adana Demirspor: Yılmaz, Gravillon, Semih, Manev, Yusuf, Maestro, Michut, Mohammadi, Nourani, Ali Yavuz, Nongoh

Mourinho ile Yeni Sezona Start

Mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jose Mourinho yönetiminde sezonun ilk maçına Adana Demirspor karşısında çıkıyor. Sarı-lacivertliler, bu maçı kazanarak sezona zaferle başlamayı ve Lille rövanşı öncesinde moral depolamayı hedefliyor.

Fenerbahçe'de 3 Eksik

Fenerbahçe, Adana Demirspor karşısında 3 önemli oyuncusundan yoksun olarak sahaya çıkacak. Geçen sezondan cezaları bulunan Mert Hakan Yandaş ve kaleci İrfan Can Eğribayat, bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca, sakatlığı bulunan Fred de takımdaki yerini alamayacak.

Maximin İlk 11'de

Jose Mourinho, yeni transferlerinden Saint-Maximin’i ilk 11'de sahaya sürecek. Portekizli teknik adam, oyuncularından mutlak galibiyet beklediğini belirterek, sezonun ilk maçının moral açısından önemli olduğunu vurguladı.

Kadıköy'de 21. Randevu

Fenerbahçe, Adana Demirspor'la Kadıköy'de 20 kez karşılaştı. Bu maçlarda Fenerbahçe 14 galibiyet alırken, Adana Demirspor sadece 2 kez galip geldi. 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Bu heyecan dolu mücadeleyi kaçırmamak ve FB Adana Demir maçını canlı izlemek için Bein Sports 1 kanalını takip edebilirsiniz. Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24 ve Justin TV gibi şifresiz yayın arayışlarına karşı ise yasal ve güvenli platformları tercih etmek önemlidir.