Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Adana Demirspor’u konuk ediyor. Sarı-lacivertliler, ligdeki ilk maçında sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor. İşte Fenerbahçe - Adana Demirspor maçının muhtemel 11'leri ve detayları...

Fenerbahçe - Adana Demirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe - Adana Demirspor mücadelesi, 10 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te Ülker Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Müsabaka, beIN Sport 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak ve hakem Atilla Karaoğlan tarafından yönetilecek. Yardımcı hakemler ise Ceyhun Sesigüzel ve Abdullah Bora Özkara olacak.

İtalyan efsanevi futbolcu 59 yaşında yaşamını yitirdi... Salvatore Schillaci kimdir, neden öldü? İtalyan efsanevi futbolcu 59 yaşında yaşamını yitirdi... Salvatore Schillaci kimdir, neden öldü?

Mourinho, Süper Lig Sahnesine Çıkıyor

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde, Adana Demirspor karşısında galibiyetle başlamak istiyor. Mourinho, Süper Lig'deki ilk maçına çıkarken, sarı-lacivertliler de sezona galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe'nin Eksik Oyuncuları

Fenerbahçe, Adana Demirspor karşısında üç önemli oyuncusundan yoksun olarak sahaya çıkacak. Geçen sezondan cezaları bulunan Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Eğribayat bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca, Fred de sakatlığı nedeniyle takımını yalnız bırakacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor karşısında sahaya çıkması beklenen muhtemel 11'i şu şekilde:

Livakovic

Osayi

Çağlar

Djiku

Ferdi

İsmail

Krunic

Tadic

Szymanski

Saint-Maximin

Dzeko

İşte Fenerbahçe - Adana Demirspor Maçının Detayları

FB Adana Demir CANLI İZLE şifresiz, Taraftarium, Taraftarium24, Justin TV yan izleme ekranı arayışında olanlar için maçın detayları büyük merak konusu. Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Adana Demirspor karşısında sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor. Bu mücadeleyi Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak takip edebilirsiniz. Ancak, Taraftarium ve benzeri platformlar üzerinden maçı izlemek yasal olmadığından, güvenli ve yasal yayın platformlarını tercih etmeniz önemle tavsiye edilir.

Editör: Haber Merkezi