Spor

FB Adana Demirspor Bein Sports Canlı İzle Kanalı, Şifresiz Yayın Bilgisi

FB Adana Demirspor Bein Sports canlı izleme kanalı ve şifresiz yayın bilgisi futbolseverler tarafından merak ediliyor. Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak.

Abone Ol

FB Adana Demirspor Bein Sports canlı izleme kanalı ve şifresiz yayın bilgisi futbolseverler tarafından merak ediliyor. Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak. Süper Lig'de iyi bir başlangıç yapmak isteyen Fenerbahçe, Adana Demirspor'u sahasında yenerek taraftarını sevindirmek istiyor. Yeni transferler Saint Allan-Maximin ve Youssef En-Nesyri'nin bu karşılaşmada forma giymesi bekleniyor. Peki, Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe - Adana Demirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında 10 Ağustos Cumartesi günü Adana Demirspor'u Ülker Stadı'nda ağırlayacak. Maç saat 21.45'te başlayacak ve Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Bein Sports Canlı İzleme Bilgileri

Bein Sports, Türkiye'deki en popüler spor yayıncılarından biri olarak Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi ve birçok uluslararası spor etkinliğini canlı olarak izleyicilere sunmaktadır. Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı da Bein Sports 1 kanalında canlı yayınlanacak. Bein Sports aboneliğiyle birlikte, bu kanalı izleyebilir ve canlı maç keyfini yaşayabilirsiniz. Ayrıca Bein Connect ve TOD TV üzerinden internet erişimiyle de bu maçı izleyebilirsiniz. Kullanıcılar, canlı yayın esnasında yayını durdurabilir veya 12 saat geriye sarma imkanına sahip olabilirler.

FENERBAHÇE-ADANADEMİRSPOR MAÇI MAÇ LİNKİ 

Fenerbahçe'nin Muhtemel 11'i Belli Oldu mu?

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor karşısında sahaya çıkması beklenen muhtemel 11'i şu şekilde: "Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, İsmail, Krunic, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin, Dzeko."

Fenerbahçe'de Hangi Oyuncular Eksik?

Fenerbahçe'de bu karşılaşmada 3 önemli isim forma giyemeyecek. Cezalı olan Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Eğribayat ile sakatlığı bulunan Fred, Adana Demirspor karşısında takımlarını yalnız bırakacak.