Spor

Fatih Altaylı’dan şok iddia: Statta gizli odadan bilet operasyonu

Ünlü gazeteci Fatih Altaylı, Galatasaray’ın stadıyla ilgili dikkat çekici iddialarda bulundu. Altaylı, stadın güvenlik odasının arka tarafında yer alan gizli bir oda olduğunu ve bu odanın derbi maçları ve önemli karşılaşmalar sırasında üç kişi tarafından üs olarak kullanıldığını öne sürdü.

Abone Ol

Bu kişilerin Eray Yazgan, Alper Narman ve eski Adnan Oktar müridi Bora Bahçetepe olduğunu belirten Altaylı, kulüp çalışanlarından edindiği bilgilere göre, bu odada kayıt dışı bilet operasyonlarının idare edildiğini ifade etti.

Altaylı, bu iddiaların doğrulanabilmesi için güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi gerektiğini vurgulayarak, "Güvenlik kamerası kayıtları silinmeden bu kayıtların güvenceye alınması gerek," dedi.

İşte Altaylı'nın o açıklaması;

"Galatasaray’ın stadındaki kamera kayıtları incelendiğinde stat güvenlik odasının arka tarafındaki gizli bir oda dikkat çekecektir. Derbi maçlarının ve önemli maçların oynandığı günler bu odayı üç kişinin üs olarak kullandığı görülecek. Bu üç kişi Eray Yazgan, Alper Narman ve eski Adnan Oktar müridi Bora Bahçetepe. Kulüp çalışanlarının bana verdiği bilgiye göre kayıt dışı bilet operasyonu bu odadan idare ediliyor. Güvenlik kamerası kayıtları silinmeden bu kayıtların güvenceye alınması gerek."