Bu kişilerin Eray Yazgan, Alper Narman ve eski Adnan Oktar müridi Bora Bahçetepe olduğunu belirten Altaylı, kulüp çalışanlarından edindiği bilgilere göre, bu odada kayıt dışı bilet operasyonlarının idare edildiğini ifade etti.

Altaylı, bu iddiaların doğrulanabilmesi için güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi gerektiğini vurgulayarak, "Güvenlik kamerası kayıtları silinmeden bu kayıtların güvenceye alınması gerek," dedi.

İşte Altaylı'nın o açıklaması;

Trendyol Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu

"Galatasaray’ın stadındaki kamera kayıtları incelendiğinde stat güvenlik odasının arka tarafındaki gizli bir oda dikkat çekecektir. Derbi maçlarının ve önemli maçların oynandığı günler bu odayı üç kişinin üs olarak kullandığı görülecek. Bu üç kişi Eray Yazgan, Alper Narman ve eski Adnan Oktar müridi Bora Bahçetepe. Kulüp çalışanlarının bana verdiği bilgiye göre kayıt dışı bilet operasyonu bu odadan idare ediliyor. Güvenlik kamerası kayıtları silinmeden bu kayıtların güvenceye alınması gerek."

Editör: Elif Erbay