Farmasi İsrail malı mı? Farmasi hangi ülkenin malı, zararlı mı? Farmasi İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Farmasi hangi ülkenin olduğu konusu oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Farmasi İsrail malı mı? İşte detaylar...

Av.Serkan Bayram 'Barış Elçisi' seçildi Av.Serkan Bayram 'Barış Elçisi' seçildi

FARMASİ İSRAİL MALI MI?

 Farmasi İsrail menşeli bir marka veya şirket değildir. Farmasi, Türkiye merkezli bir kişisel bakım ve kozmetik ürünleri markasıdır. Şirket, 2004 yılında kurulmuştur ve genellikle cilt bakımı, makyaj ürünleri, parfüm ve benzeri kozmetik ürünler sunmaktadır.

Farmasi'nin kökeni Türkiye'ye dayanmaktadır ve Türkiye dışında birçok ülkede faaliyet göstermektedir. İsrail ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

FARMASİ HANGİ ÜLKENİN, KİMİN, NERENİN MALI, MARKASI?

Farmasi, Türkiye merkezli bir kişisel bakım ve kozmetik ürünleri markasıdır. Şirketin merkezi Türkiye'de bulunmaktadır ve marka, Türk bir şirket olan Farmasi Kozmetik tarafından üretilmektedir. Farmasi, 2004 yılında kurulmuş bir markadır ve genellikle cilt bakımı, makyaj ürünleri, parfüm ve benzeri kozmetik ürünleri sunar. Farmasi, Türkiye dışında birçok ülkede faaliyet göstermekte olup, uluslararası bir marka haline gelmiştir. Dolayısıyla Farmasi'nin kökeni Türkiye'ye dayanmaktadır ve Türk bir şirket tarafından işletilmektedir.