Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, geçtiğimiz gün katıldığı davette göz kamaştıran güzelliği ve özgün tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. Ödül gecesine ait pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Evcen'in yüzündeki değişiklik ise izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Güzel oyuncunun son haline yönelik yapılan yorumlar, sosyal medyada geniş bir şekilde paylaşıldı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 'Çalıkuşu' dizisinin setinde tanıştıktan sonra 2017 yılında nikah masasına oturmuş ve 2019'da oğulları Karan'ı kucaklarına almışlardı. Güzel oyuncu, sosyal medyada zaman zaman eşi ve çocuklarıyla yaptığı paylaşımlarla gündeme gelirken, bu kez katıldığı GQ ödül gecesindeki görünümüyle konuşuldu.

Evcen'in eşi Burak Özçivit'in 10. Yıl Özel İkon Ödülü aldığı geceye damga vuran oyuncu, cesur ve iddialı pozlarını takipçileriyle paylaştı. Ancak, paylaşılan fotoğraflarda Evcen'in yüzündeki değişim, sosyal medyada geniş bir tartışma başlattı. İzleyiciler, estetik mi, filtre mi olduğu konusunda çeşitli yorumlarda bulunurken, güzel oyuncunun tanınmayacak kadar farklı göründüğü yorumları da yapıldı.

Bahar dizisinin Umay'ından "Beni Afra'ya benzetmeyin" isyanı Bahar dizisinin Umay'ından "Beni Afra'ya benzetmeyin" isyanı

Fahriye Evcen'in paylaştığı videoda da dikkat çeken yüzündeki değişim, sosyal medyada geniş bir şekilde konuşulmaya devam ediyor. Oyuncunun hayranları, bu değişimi anlamlandırmak adına çeşitli spekülasyonlar yaparken, Evcen'in kendisine özgü tarzının yanı sıra görünüşündeki değişime dair merakları da artıyor.