Gonca Vuslateri anne oldu Gonca Vuslateri anne oldu

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, meslektaşı Burak Özçivit ile sürdürdüğü mutlu evliliğinden bir yıl önce ikinci kez anne olmanın sevincini yaşamıştı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, 2017 yılında gerçekleşen düğünleriyle birlikte mutlu bir birliktelik kurmuştu. 2019 yılında büyük oğulları Karan'ı kucaklarına alan çift, ailelerine bir armağan daha yaparak 2023 yılında ikinci çocukları Kerem'i dünyaya getirmişti.

Fahriye Evcen'in İkinci Oğlu 1 Yaşında

Ünlü çiftin küçük oğulları Kerem, 18 Ocak 2024'te bir yaşına girdi. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, sevimli oğullarının yeni yaşını sosyal medya üzerinden kutladılar.

Oğlu Kerem'in yüzünü ilk kez paylaşan Fahriye Evcen, kutlamasını şu ifadelerle yaptı:

"Bir sene önce bugün bir Kerem doğdu ki; çok yaman. Baktıkça içimi aydınlatan, gülüşüyle aklımı başımdan alan, kokladıkça içimde çiçekler açan, çiçek kokulu oğlum benim. İyi ki doğdun kalbim, iyi ki! Seni çok seviyorum."

Abisi Karan'a Benzetildi

Özçivit çiftinin küçük oğlu Kerem, ağabeyi Karan'a oldukça benzetilerek, sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Kerem'e yöneltilen, "Karan’ın küçüklüğü sandım", "Tam bir baba kopyası", "Karan'ın tıpkısı, maşallah" gibi yorumlar, çocuğun ağabeyiyle olan benzerliği konusundaki dikkatleri çekti.

Burak Özçivit'te Oğlunu Paylaştı

Burak Özçivit de oğluyla verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaşımında "Kerem'im bugün 1 yaşında… Babasının aslanı. Nice senelere canımın içi" ifadelerini kullandı.