Gündem

Ezgi Mola'dan Narin tepkisi: "Adalet yerini bulsun"

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, Diyarbakır’da 19 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın trajik ölümü üzerine sert açıklamalarda bulundu.

Loading...

Abone Ol

Narin Güran, kaybolduktan 19 gün sonra Tavşantepe Mahallesi’nde bulunan bir mezarlığa defnedildi. Minik kızın kaybı ve ardından gelen ölüm haberi Türkiye’yi derinden sarsarken, soruşturma kapsamında 26 kişi gözaltına alındı.

Ezgi Mola: "Bu insanların Allah belasını versin"

Yeni anne olan Ezgi Mola, yaşanan bu vahim olay karşısında öfkesini dile getirdi. Mola, “Bu duruma sebep olanların, göz yumanların ve bu suça ortak olanların Allah belasını versin.” dedi. Mola, adaletin yerini bulması için umutlu olduğunu belirterek, ülkede yaşanan adaletsizliklerin son bulmasını diledi.

"O küçücük kızı gelin olarak hayal etmek kabul edilemez"

Mola, Narin Güran'ın cenazesinde gelinlik kullanılmasına da tepkisini gösterdi:  'Bunun sebebi olan herkesin, göz yumanların, ortağı olanların da Allah belasını versin.

Ayrıca o tabutun üzerine o duvak yerine önlük, oyuncak koymaları gerekirdi. O küçücük çocuğu gelin olarak hayal etmelerini de berbat buluyorum. İnşallah adaletin yerini bulduğu bir ülkemiz olur.' diyerek yaşananları eleştirdi.