Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın "kara para aklama" "vergide usulsüzlük" suçları ile tutuklanmalarının ardından aynı dosya kapsamında başka fenomenlere de soruşturma açılmıştı.

O fenomenler, Dilan Polat'ın "Şampiyonlar Ligi" diye paylaştığı masadaki isimlerdi. Haklarında soruşturma başlatılan isimler için yurtdışına çıkış yasağı getirilirken, o fenomenlerden biri olan Eylül Öztürk çoktan yurtdışına yerleşmişti.

Öztürk suçlamalarla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlarını sürdürürken, suçsuz olduğunu söylüyor.

Yine bugün benzer bir açıklama yapan Öztürk'ün paylaşımına dikkat çeken bir yanıt geldi.

Sosyal medya fenomeni olan ve lüks yaşamlarıyla dikkat çeken fenomenler hakkında iddialar öne süren Alp Kılınç, Öztürk'ün paylaşımında çok önemli bir ayrıntıya dikkat çekti.

O FOTOĞRAFTAKİ AYRINTI

İlker Kaleli'ye sürpriz doğum günü İlker Kaleli'ye sürpriz doğum günü

Eylül Ozturk Sonpaylasim

Instagram'da 948 bin, X'te 200 bin takipçisi bulunan Alp Kılınç,Öztürk'ün yaptığı işin yasal olduğuna dair paylaştığı fotoğraflarda "Ş" harfine dikkat çekti.

Şunları yazdı:

"Milyonluk satışlar yaptığını paylaşan Eylül Öztürk’ün tredyol sipariş”ş” rakamına dikkat edin. Hayatları yalandan ve dolandan ibaret bu insanların karşılarındaki kitleyi bu kadar salak yerine koymaları gerçekten ironik. Kendisi ile ilgili bir konuda bile yalan konuşan bir insanın başkası hakkında doğru konuşmasını bekleyemezsiniz. Ağızlarından çıkan her kelime yalandan ibaret."

Kılınç ayrıca İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı etiketleyerek "Bu bir ihbardır" yazdı.