Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Lille ile karşılaşıyor. Jose Mourinho'nun öğrencileri, zorlu mücadelede rövanş öncesi avantaj elde etmek istiyor. Mücadele Exxen'den naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'Exxen Fenerbahçe maçı canlı izle, FB maçı şifresiz, Lille Fenerbahçe Exxen şifresiz yayın' araması yapıyor. Lille-Fenerbahçe maçını şifresiz ve canlı veren yabancı kanallar, Lille Fenerbahçe (Lille - FB şifresiz canlı izle) maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde. Lille Fenerbahçe şifresiz FB maçını veren kanallar! 

Lille - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında bu akşam Fransa'nın Lille takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele Lille'in sahasının Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kullanılması nedeniyle Valenciennes şehrindeki Hainaut Stadı'nda oynanacak. TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşma Exxen'den canlı yayınlanacak. Maçı Romanya Futbol Federasyonu'ndan István Kovács yönetecek.

Muhtemel 11'ler

Lille:

Chevalier
Santos
Diakite
Alexsandro
Gudmondsson
Andre
Bouaddi
Zhegrova
Gomes
Haraldsson
David
Fenerbahçe:

Livakovic
Mert
Çağlar
Djiku
Oosterwolde
İsmail
Szymanski
Osayi
Tadic
Maximin
Dzeko

Sarı-lacivertli temsilcimizde tek hedef; bugün sahadan iyi bir skorla ayrılıp, rövanş öncesinde avantajı kapmak. Teknik direktör Jose Mourinho da oyuncularıyla yaptığı toplantıda galibiyet istediğini söyledi. Lille'den daha iyi bir takım olduklarının altını çizen Portekizli çalıştırıcı, "Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek için rövanş öncesi sahadan istediğimiz bir skorla ayrılmalıyız" dedi. Mourinho, şu ana dek oynadığı tüm eleme maçlarını da kazandı.

TFF Başkanı'ndan Erdoğan'a 'Dünya Lideri' yazılı forma TFF Başkanı'ndan Erdoğan'a 'Dünya Lideri' yazılı forma

Devler Ligi’nde Tanıdık Rakipler

Fenerbahçe’nin Lille’i elemesi halinde Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda karşılaşacağı muhtemel rakipleri belli oldu. Temsilcimiz, Union Saint-Gilloise-Slavia Prag eşleşmesinin galibiyle kozlarını paylaşacak. Sarı-Lacivertliler, iki takımla da yakın zamanda karşı karşıya gelmişti. Fenerbahçe, geçen sezon Belçika temsilcisi US Gilloise ile Konferans Ligi Son 16 turunda oynamıştı. Kanarya, deplasmandaki ilk maçı 3-0 kazanıp içeride 1-0 yenilerek rakibini saf dışı bırakmıştı. Sarı-Lacivertliler, Çekya temsilcisi Slavia Prag ile 2021-22’de rakip oldu. Konferans Ligi Son 16 turundaki eşleşmede mutlu sona ulaşan takım, her iki mücadeleyi de 3-2 kazanan Slavia olmuştu.

Edin Dzeko, 2 Maçta 4 Gol Attı

Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Lugano ile oynadığı karşılaşmalarda toplam 6 gol atan Fenerbahçe'de Edin Dzeko ön plana çıktı. Bosna Hersekli forvet, 2 maçta da rakip fileleri havalandırırken, turun mimarı oldu. İsviçre'de oynanan mücadeleyi hat-trick ile tamamlayan 38 yaşındaki oyuncu, Kadıköy'de de 1 gole imza attı. Dzeko bu maçlarda toplam 170 dakika sahada kaldı.

Fenerbahçe'nin UEFA Kadrosu

Teknik Direktör Jose Mourinho'nun UEFA listesine dahil ettiği 23 isim şöyle:

Dominik Livakovic
İrfan Can Eğribayat
Ertuğrul Çetin
Çağlar Söyüncü
Alexander Djiku
Mert Müldür
Jayden Oosterwolde
Rodrigo Becao
İsmail Yüksek
Ferdi Kadıoğlu
Mert Hakan Yandaş
İrfan Can Kahveci
Miha Zajc
Bartuğ Elmaz
Rade Krunic
Sebastian Szymanski
Oğuz Aydın
Edin Dzeko
Dusan Tadic
Youssef En-Nesyri
Bright Osayi-Samuel
Cenk Tosun
Allan Saint-Maximin

FB Lille Maçı Şifresiz mi?

Fenerbahçe Lille maçı şifresiz değil. Karşılaşma sadece Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Maçı şifresiz izlemek isteyenlerin Exxen’e üye olmaları gerekiyor. Maç ayrıca yurtdışında bazı yayıncı kuruluşlar tarafından da canlı olarak yayınlanacak.

Maç Yayınlayan Yabancı Kanallar

Arena Premium 1 BiH HD
Arena Premium 1 Srbija HD
Arena Sport 1 Hrvatska HD
Arena Sport 1 Slovakia HD
Arena Sport 1 Slovenija HD
BFM GRAND LILLE
Canal 11 [online] (geo/R)
Sport+ Qazaqstan

Editör: Haber Merkezi