Millilerin Karadağ ve İzlanda maçları aday kadrosu açıklandı Millilerin Karadağ ve İzlanda maçları aday kadrosu açıklandı

A Milli Takımımızın da yer aldığı EURO 2024'te geride bıraktığımız gece birçok sürpriz sonuç gerçekleşirken, Ay-Yıldızlılar'ı yakından ilgilendiren gelişmeler yaşandı.

Hollanda - Avusturya, Fransa - Polonya, İngiltere - Slovenya ve Danimarka - Sırbistan maçlarıyla devam eden gecede, muhtemel rakiplerimiz de belli oldu. Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'nda Hollanda ile Avusturya karşılaştı.

Gol düellosu şeklinde geçen maçta Hollanda'yı 3-2 mağlup eden Avusturya, 6 puanla liderliğe yükselerek adını son 16 takım arasına yazdırdı.

3 puanda bulunan A Milli Futbol Takımımız, Çekya'yı mağlup etmesi durumunda 6 puanla ikinci sıraya yerleşerek son 16 turuna yükselecek. Çekya karşısında alınacak bir beraberlik de grubu ikinci sırada tamamlamamıza yetecek.

A Milli Futbol Takımımız, F Grubu'nu ikinci bitirmesi durumunda, büyük bir sürprizle D Grubu'nu 6 puanla lider tamamlayan Avusturya ile karşılaşacak.