Spor

EURO 2024 (Türkiye Hollanda) - Milli maç saat ne kaçta, hangi kanalda, ilk 11'ler... Merih Demiral oynayabilecek mi?

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Hollanda Türkiye çeyrek final maçı bugün oynanacak. Peki bu maçta Merih Demiral oynayabilecek mi? Muhtemel 11'ler ne olacak? Hollanda ve Türkiye'nin kadrosu... Milli maç saat kaçta ve nerede yayımlanacak? İşte merak edilenler...

Abone Ol

Bugün oynanacak EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Hollanda Türkiye çeyrek final maçı kadrosu merak ediliyor. Merih Demiral, Avusturya maçı sonrası gol sevinci nedeniyle UEFA’dan 2 maç ceza almıştı. Bu nedenle Merih Demiral oynayacak mı sorusu da gündemde yer alıyor. Bunun dışında Hollanda Türkiye maçı ilk 11 belli oldu. A Milli Takımımız için Yarı Final turundan daha fazlasını ifade edecek. Son 16 turu mücadelesinde maç bitimi yaptığı bozkurt işareti dolayısıyla UEFA tarafından 2 maç men cezası alan Merih Demiral için itirazda bulunuldu. UEFA'nın bu karardan geri adım atıp atılmayacağıysa merak konusu. Hollanda karşısında 14 kez sahaya çıkan A Milli Takımımız, bu karşılaşmalarda sahadan 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile ayrılmıştı. Peki, binlerce Türk taraftarın Berlin'deki Olympiastadion Stadyumunda hazır bulunacağı Hollanda Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte milli maç saat ve canlı yayın bilgisi...

HOLLANDA'NIN MUHTEMEL 11'İ

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Ronald Koeman, Türkiye maçı muhtemel 11'ini belirledi. Hollanda'nın Türkiye maçı muhtemel 11'i şu şekilde:

Verbruggen, Dumfries, de Vrij, van Dijk, Ake, Schouten, Reijnders, Simons, Malen, Gakpo, Depay.

A MİLLİLERİN MUHTEMEL 11'İ

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Hollanda maçı muhtemel 11'ini belirledi. A Milli Futbol Takımı'nın Hollanda maçı muhtemel 11'i şu şekilde:

Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler.

MERİH DEMİRAL HOLLANDA MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Demiral'a verilen ceza 3 maçtan daha az olduğu için kararın Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) taşınamadığı öğrenildi.

Bu durumda, Demiral'ın cezası onanmış gibi gözüktüğü belirtiliyor.

Merih Demiral, çeyrek finaldeki Hollanda ve milli takımın tur atlaması durumunda yarı final maçında oynayamayacak.

HOLLANDA-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında 6 Temmuz Cumartesi akşamı Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada son 8 takım arasına kalan Türkiye, Hollanda'yı da geçerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor.

Başkentte yer alan Berlin Olimpiyat Stadı'ndaki maç, saat 22.00'de başlayacak.

Mücadele TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.