Magazin

Esra Sönmezer isyan etti: "Pahalı mekanlar boş, halk plajları dolu"

Bodrum’da tatil yapan ünlü oyuncu Esra Sönmezer, bölgedeki pahalılıktan dert yandı. Halk plajlarının dolup taştığını belirten Sönmezer, pahalı mekanların ise boş kaldığını ifade etti.

Abone Ol

2002 Türkiye Güzeli, oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, sosyal medyadaki paylaşımları ve açıklamalarıyla son dönemde dikkatleri üzerine çekiyor. Ünlü isim, bu kez Bodrum tatilinde yaşadıklarını anlatarak gündem oldu.

Bodrum tatilinden döndüğünü belirten Sönmezer, bölgedeki fiyatların aşırı yüksek olduğunu ve bu durumun işletmelere olumsuz yansıdığını söyledi. Sönmezer, “Bodrum çok pahalı, gerçekten çok. Dört kişi plaja gittik, mekanlar bomboştu. Tabii bu, pahalı olan yerler için geçerli. Fahiş fiyatlarla insanları sömürüyorlardı, şimdi ise sinek avlıyorlar,” şeklinde konuştu.

Ünlü isim, halk plajlarının ise tıklım tıklım dolu olduğunu belirterek, “Daha ucuz olan yerler hep kalabalıktı. İnsanlar artık daha uygun fiyatlı yerlere yöneliyor,” dedi.

Ünlüler de Halk Plajlarında

Sönmezer’in dikkat çektiği pahalılık konusu, sezon başından beri özellikle Çeşme ve Bodrum’da sıkça gündeme geliyor. Pek çok ünlü isim de bu duruma tepki göstererek halk plajlarını tercih etmeye başladı. Öykü Karayel ve Can Bonomo, Caner Erkin ve Şükran Ovalı, Bülent Şakrak ve Esra Akpınar, Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk gibi isimler, bayram tatilini Çeşme’deki halk plajlarında geçirirken görüntülendiler.