Ata Demirer bakan olmak istiyor Ata Demirer bakan olmak istiyor

Sosyal medyadan tanışma isteği gönderen Münir beyin isteğine olumlu cevap veren Fadime hanım 6 yıldır Münir bey ile dini nikah ile birlikte yaşıyorlardı.

Esra Erol'da Fedime hanım Münir beyi ikna edebilecek mi ?
Dün canlı yayına katılan Fadime hanım Münir beyin geri gelmesini istiyordu.Canlı yayına bağlanan Münir bey geri dönmek istemediğini dile getirmişti.


Bugünkü yanına canlı bağlanan Münir bey olanları anlattı:

'Benim arabamla birlikte yola çıkacaktık Adana'ya onun kredi kartıyla arabaya benzin aldım bakımını yaptırdım. Geri geldiğimde kartı geri ver dedi.Neden dedim  Kartın limiti 100 bin lira ben sana güvenipte kartı veremem dedi.Benimde zoruma gitti bana güvenmeyen birini bende istemem dedim.

Esra Erol'da Fedime hanım Münir beyi ikna edebilecek mi ?

Duydukları karşısında sinirlenen Fadime hanım;


'Sen beni seviyorsun çocukların yüzünden böyle yapıyorsun sen ya benimsin ya toprağın yüzüme karşı söyliceksin beni sevmediğini bizim tek sorunumuz paraydı bana geri geleceksin' dedi.

Esra Erol'da Fedime hanım Münir beyi ikna edebilecek mi ?

Münir bey;

'Biz birlikte yaşadık doğru ama ben nikah sözü vermedim.Ayrıca ben onu terk etmedim kendisi eşyalarını topladı kendisi terk etti beni.Yılda 2-3 defa bu şekilde terk edip duruyo ben artık bıktım yoruldum o yüzden artık istemiyorum.' şeklinde konuştu