Yerel Haberler

Eskişehir Halk Lokantası ne zaman açılıyor? 4 çeşit yemek 65 lira!

Eskişehir Halk Lokantası ne zaman açılacak sorusu Eskişehirliler tarafından merak konusu oldu. Büyükşehir Belediyesi Eskişehir Halk Lokantası'nın ne zaman açılacağını duyurdu.

Abone Ol

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği Halk Lokantası, 24 Eylül Salı günü saat 12.00’de Taşbaşı Çarşısı Eski Nikah Salonu’nda açılıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin seçim vaatlerinden biri olan bu proje, Eskişehir halkına uygun fiyatlı ve kaliteli yemek seçenekleri sunacak.

4 Çeşit Yemek 65 TL!

Hafta içi her gün öğle saatlerinde hizmet verecek olan Halk Lokantası’nda, hijyenik ve lezzetli 4 kap yemek sadece 65 TL karşılığında sunulacak. Yemek servisi saat 12.00 ile 15.00 arasında yapılacak ve lokanta hafta sonları kapalı olacak. Halk Lokantası, ilk etapta günde 1000 kişiye yemek sunmayı hedefliyor.

Başkan Ayşe Ünlüce, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ekonomik kriz ve alım gücünün düşmesiyle birlikte, halkımızın kaliteli ve doyurucu yemeklere uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamak için bu projeyi hayata geçirdik. Halk Lokantamız 24 Eylül’de hizmetinizde olacak. Eskişehir’e hayırlı olsun,” dedi.

Eskişehir Halk Lokantası Nerede ve Ne Zaman Açılıyor?

Tarih: 24 Eylül Salı
Saat: 12.00
Yer: Taşbaşı Çarşısı Eski Nikah Salonu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yeni sosyal hizmetiyle, vatandaşlar uygun fiyata besleyici öğle yemeklerine kolayca ulaşabilecek.