Kanada'nın Montreal kentinde yaşayan Bianca Jag (61) polislik mesleğinden istifa etti. Jagg yeni mesleğini onlyfans modeli olmakta buldu.

Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı ile görüştü Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı ile görüştü

"Polislikte çok iyiydim" diyen Jag, emniyet teşkilatında geçirdiği 17 yıllık polislik mesleğinin ardından, "Mutlu değildim ve bir değişikliğe ihtiyacım vardı"  dedi.

Sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi oluşturduğunu belirten Jag, aynı zamanda vücut geliştirmeyle de ilgileniyor. Daha önce haftada 800 dolar kazandığını söyleyen Jag, son dönemde yaklaşık 2 bin dolar kazandığını iddia etti.

Instagram'da 120 binden fazla takipçisi olan eski polisin gönderileri, 1 milyondan fazla görüntülenmeye ulaştı.

eskipolis333

"GELİRİMİN ÖNEMLİ KISMINI ESTETİĞE HARCIYORUM" 

Bianca Jag, gelirinin önemli bir kısmını ince fiziğini korumak ve genç görünmek için yaptırdığı estetik operasyonlara harcadığını aktardı. Ekran karşısında çok sayıda iltifat aldığını söyleyen Jag, "Takipçilerim sık sık yaşımı göstermediğimi söylüyor. Hatta bazıları yaşımı yazarken hata yapıp yapmadığımı soruyor" ifadelerini kullandı.

Göğüslerine 22 bin, göz kapağı estetiğine 3 bin 200 dolar harcadığını aktaran Jag, üç ayda bir de botoks yaptırdığını belirtti. 61 yaşındaki model, yüzündeki ifadeyi kaybetmemek için estetik konusunda aşırıya kaçmadığını iddia etti. Öte yandan Jag, ilerde yeniden bıçak altına yatmayı şimdilik düşünmediğini de dile getirdi.