Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Hazine ve Maliye Bakanlığımızla 20 bin öğretmen ataması konusunda uzlaştık" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Hazine ve Maliye Bakanlığımızla 20 bin öğretmen ataması konusunda uzlaştık"

Olay, gece yarısından sonra Esenyurt Zafer Mahallesi'nde bulunan bir sitede meydana geldi. İddialara göre, Dilara K. adlı genç kadın, kız kardeşiyle birlikte yaşadığı dairenin bulunduğu binanın 30. katından düştü ve olayı fark eden kız kardeşi hemen site güvenliğine haber verdi. Site güvenliği ve çevredeki vatandaşlar, genç kadının cansız bedenini sitenin avlusunda buldu. Polis ve sağlık ekipleri ise hemen olay yerine sevk edildi.

Esenyurt'ta Feci Ölüm

Sağlık ekipleri, Dilara K.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri geniş çaplı bir güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri de detaylı araştırmalara başladı. Cumhuriyet savcısı da olayla ilgili soruşturma başlattı ve Dilara K.'nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Soruşturmanın halen devam ettiği bildirildi.