Yaşam

Erzurum’da örnek bir emniyet müdürü… Kadir Yırtar’dan engelli vatandaşa anlamlı sürpriz

Erzurum’da halkla kurduğu örnek ilişkiyle herkesin takdirini kazanan İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, bu alanda yeni bir icraata imza attı. Yırtar, Hınıs'ta yaşayan engelli bir vatandaşa anlamlı bir jest yaparak, akülü tekerlekli sandalye hediye etti.  Yırtar, "Kardeşimizin bu aracıyla yolları aşacağına, o güzel kalbiyle de dünyadaki tüm engelleri kaldıracağına inanıyoruz" diyerek hem vatandaşın gönlünü kazandı hem de farkındalık oluşturdu.

Abone Ol

Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, yalnızca ilin güvenliğini sağlamada üstün başarı göstermekle kalmıyor, ortaya koyduğu örnek davranışlarla da halkın takdirini kazanmaya devam ediyor. 

Yırtar, son olarak, Hınıs ilçesinde yaşayan engelli bir vatandaşa yapmış olduğu anlamlı jest ile örnek bir duyarlılık sergiledi. Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden Yırtar, engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye ederek, hem vatandaşın hayatını kolaylaştırdı hem de sosyal farkındalık yarattı.

Yırtar, yaptığı açıklamada, "Kardeşimizin akülü aracıyla yolları, o güzel kalbiyle de dünyadaki tüm engelleri aşacağına inanıyoruz. Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü olarak her zaman özel vatandaşlarımızın yanındayız ve onların hayatını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapacağız" diyerek, emniyet teşkilatının topluma verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu anlamlı hediye ile hem vatandaşa umut olan hem de toplumun her kesimine duyarlılık mesajı veren İl Emniyet Müdürü Yırtar, görevine başladığı günden bu yana gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiriyor.

Halkla iç içe olarak, onların sorunlarıyla yakından ilgilenen kamu yöneticiliği anlayışını benimseyen Yırtar, engelli vatandaşa akü hediye etmesiyle ilgili olarak; "Kardeşimiz akülü aracıyla yolları, o güzel kalbiyle de dünyadaki tüm engelleri aşacaktır. Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü olarak özel vatandaşımızın aracını güzel günlerde kullanmasını diliyoruz" dedi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü (@erzurumemniyet)'in paylaştığı bir gönderi