Türk Messi Kime Rest Çekti

Kimsenin Trabzonspor'dan büyük olmadığını düşünemedin. Başkan Ertuğrul Doğan'a bile ’Ben o formayı giymem' diyerek rest çekme cüretkarlığında bulundun. Kısacası efsane olamadan rezil oldun, gittin... Sonunu kendin hazıladın, maalesef seni var eden takıma zarar vererek Trabzon’dan ayrıldın. Haklıyken haksız duruma düştün, ne ettiysen kendine ettin.

Trabzonspor'un büyük umutlarla bağrından çıkardığı Abdülkadir Ömür, birçok futbolcudan az maaş alarak oynadı. Yedekte bekleyen, sakat gelen futbolcuların yarı parasına top koşturdu. Sahada yürüyenlerin aksine canını dişine taktı, trübünlerden küfür yedi. Buraya kadar yerden göğe kadar haklısın Abdülkadir.

Fakat, seni yoktan var eden takımına, arkadaşlarına, şehrine, hatta sana destek veren hocana ve başkanına öyle bir kazık attın ki; herşeyi sen bitirdin.... İdman sahasında beklenirken Adıyaman'da ortaya çıktın. Sen önceliğini bile unuttun. Buna rağmen herkes sustu, gençliğine verdi. ’Gelsin özür dilesin oynasın' dendi. ’Özel hayatına girilmesin' dendi. ’Takımın ona, onun takıma ihitiyacı var' dendi. Nuh dedin, Peygamber demedin. Kendini büyük gördün. Ya da akıl hocaların seni kandırdı. Sakatım diyerek sahaya çıkmadın, arkadaşlarına ve kentine ihanet ettin. 17 yaşındayken sırtına giyip Avni Aker'de sahaya çıktığın o formayı böyle mi terk edecektin? Kaçarak mı gidecektin? Bir Bakasetas bile olamadın. Bu kulüp kimlere ne haksızlık yaptı. Ama hiçbiri senin yaptığını yapmadı. 

Pendikspor sana 7 milyon euro verirken sen iki ay önce Acun Ilıcalı ile el sıkıştın mı? Pendikspor kulüp başkanını arayıp transferi istemediği söyledin mi? 2.5 milyon euro kazandırdığın kulübünü terk edip Avrupa dediğin Hull City'de top koşturma hayalin mi vardı? Biz seni bu kadar küçük görmedik. Sen kendine niye bunu yaptın?

Artık tek bir soruya cevap arıyorum.

Talisca'dan Beşiktaş açıklaması Talisca'dan Beşiktaş açıklaması

Kendi seyircisi önünde Galasaray'dan 5 yiyen arkadaşlarına ve kentine hiç üzülmedin mi, Abdüş? Ya da bu mağlubiyet karşısında gülüp geçtin mi? Trabzonspor'un alt yapısından yetişen ve uzun yıllar boyunca takımın önemli bir parçası olan Abdülkadir Ömür'ün yuvadan ayrılışı böylemi olacaktı? Kısacası “Türk Messi" Trabzon'dan böyle mi gidecekti? Maalasef böyle gittin. 

Gelelim taraftara….

Takımını desteklemek yerine futbolcularını yuhalayan ve yönetime istifa çağrısı yapanlara söyleyecek fazla bir sözüm yok. Ama bu takım için elini değil vücudunu taşın altına koyanlara haksızlık yapmaya da kimsenin hakkı yok. Ertuğrul Doğan'ın verdiği uğraşı görmezden gelmek Trabzon'a ihanetten başka bir şey değildir.  Geri çağırdığınız eski başkanızın kaç milyon TL'ye gemicik aldığını kaç milyon TL'ye ev aldığını duysanız yaptığınızdan utanırdınız? Hani batakta olan başkanınız. Benden söylemesi.