Enis Yıldırım

Abdullah Avcı'nın aradığı Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un nerede olduğunu öğrendim. Avcı hala öğrenemedi mi? Trabzon'da kapalı kapılar ardında konuşmayı tercih edenler, ortalık yerde 3 maymunu oynuyor. Bildiklerinin sır olduğunu düşünenler, çok yanılıyorlar. Tıpkı Abdullah Avcı gibi. 

Ne demişti Abdullah Avcı, "Sebebini bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar. Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok çeşitli sebeplerden dolayı antrenmanlarda yoklar. Nedenini bilmiyorum"...

Peki ekibinde 11 yardımcısı olan Avcı aradığı iki futbolcunun nerede olduğunu bilmiyor mu? Ya da yönetimin haberi yok mu? Ben Bozok ve Ömür'ün 595 km uzakta olduğunu ve çay servisi yaptığını biliyorum da sizler mi bilmiyorsunuz? Ya da duydunuz da şehrin arka bahçelerinde neden bunları konuşuyorsunuz, çıkıp topluma anlatmıyorsunuz.

Yönetim önce Avcı'yı uyarmalı. Avcı da haddini bilmeli. Sonra da çıkıp iki futbolcunun neden gönderildiğini kamuoyuna açıklamalı. Tabi ki, Trabzonspor'da operasyon hız kesmeden sürmeli. Kim bu iki futbolcunun izinde yürüyorsa, onların da bileti kesilmeli. Almanya'dan Trabzon'a kim transfer oldu? Almanya'dan bu futbolcuya misafir kim geldi?Nerede kalıyor? Önce bonservisi alınması planlanan o kiralık futbolcudan neden vazgeçildi. Kamuoyunun merak ettiği çok soru var. Şimdi hamle yapılmazsa, sezon sonunda Ertuğrul Doğan'a çok soru sorulacaktır, benden söylemesi.

Söylemleri ile yönetimi taraftarın önüne atma becerisini gösteren Abdullah Avcı, aynı beceriye Galatasaray karşısında gösteremedi. Neden acaba. Aklıma deli sorular geliyor. İntikam mı aldı? Şurası kesin, Trabzonspor'a büyük zarar verdi. Maalesef Galatasaray karşısında ağır bedel ödettirdi, bizlere. Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklama ile kendini ele veren Avcı'nın yetersiz olduğunu anlıyoruz. Sayın Avcı bir manga yardımcınız ile bu işleri çözemiyorsanız, açıklama yapmaya da hakkınız yoktur.  Saha içinde olduğu kadar saha dışına da hakim olacaksınız. Ya da, bu sorunu kamuoyu önünde değil, kulüp içinde tartışacaksınız. Bu sorunu kamuoyunun önünde tartışılır hale getirerek, bir çuval inciri berbat ettiniz. Şimdi ayağa kalkın iki futbolcunun nerede kimlere çay servisi yaptığını anlatın Benden sana ipucu gelsin, gerisini anlatmak sana düşsün. 

Ebrar Karakurt ligin en iyisi Ebrar Karakurt ligin en iyisi

Düz dara yar düz dara
Yar zülüfün düz dara
Doksan dokuz yarem var
Sen açtırdın yüz yara...