Engizisyoncu kardinal ve yeni dünya düzeni

Abone Ol

"İnsanların ekmeğini veren, onların hürriyetlerine hükmeder."

Meşhur Rus yazarı Dostoyevski'nin ünlü eseri "Karamazov Kardeşler"deki bir bölümde "Engizisyoncu Kardinal" ve onun Hz. İsa'ya Hristiyanlık öğrettiği repliklerde şöyle der: "İnsanların ekmeğini veren, onların hürriyetine hükmeder."

Anlaşılıyor ki yeni dünya düzeni pagan, mitolojisi, Yahudi ve Hristiyanlık teolojisinden neşet etmiş bir "Eksen Çağı" ideolojisidir.

Eksen Çağı M.Ö. dokuzuncu yüzyıldan M.S. ikinci yüzyıl sonuna kadar Mısır Hermetizmi, Hint ve İran mistisizmi, Pisagor felsefesi diye özetleyebileceğimiz Yunan felsefesi, Yahudi kabalası, Tevrat, Talmud ve İncillerin harmanlanmasıyla oluşturulmuş ezoterik/batıni bir gnostik felsefi inançtır.

Bu inanç felsefesi, on üçüncü yüzyıldan itibaren çok ciddi şekilde İslam coğrafyasında da etkili olmuştur. Hasan Sabbah ve Muhyiddin Arabi bunun tipik örnekleridir. Sabbah daha ziyade siyasi hedef ve suikastlar ile öne çıkarken, Arabi "varlıkta birlik", "Adom Kadmon/Kamil/Mümin" felsefesi ile öne çıkmıştır. Ama bu yazıda bunlar bizim konumuz dışında.

Özellikle Covid-19 sürecinde giderek kendini hissettiren "evrensel gelir/vatandaşlık maaşı" ya da "satın alma, kirala" mottosunun kökenleri de Esseniler tarikatına (M.Ö. 2 - M.S. 2) dayanmaktadır.

Hz. İsa'nın annesi Hz. Meryem'in de bu tarikat mensubu olduğu iddia edilir. Dahası, ezoterik/batıni bir Yahudi tarikatı olan Essenilerin İsa'nın yetişmesinde temel rol oynadığı belirtilmektedir.

Ölü Deniz Yazmaları ya da Kumran Yazıtları/Parşömenleri adıyla anılan ve bakır plakalara yazılmış olan bu yazmalar 20. yüzyılın en önemli dini, siyasi, sosyal arkeolojik bulgularından biridir.
1947 yılında bugünkü Ürdün toprakları içinde kalan bir mağarada Bedevi bir keçi çobanı tarafından tesadüfen bulunmuş olup 40 bin adet el yazmasından oluşur ve Yahudilik ve Hristiyanlık inancının en eski yazılı kaynağı niteliğindedir.

Komün hayatı yaşayan bu Yahudi/Kumran topluluğunun "Toplum Kuralları", Zadokite Belgeleri, "Disiplin El Kitabı" gibi 1900 yıldır testiler içinde saklanarak günümüze ulaşmıştır, yazmaların mağaraya M.S. 68 yılında yerleştirildiği anlaşılıyor.
Yazmaların ortaya koyduğu bazı hususları şu başlıklar halinde sıralayabiliriz:

•    Günümüzdeki Katolik Hristiyanlık inancına çok ciddi bir darbe indirmiştir.

•    Esseniler'in toplum düzeni, siyasi sistemi ve inancı, modern dünya tanımlamasıyla "sosyalist bir siyasal sistem", mülkiyetsiz bir toplum düzeni ile ezoterik bir inançtan oluşmaktaydı.

•    Esseniler "gardiyanlar" tarafından yönetilirdi. Bu kelime Esseniler'den günümüze ulaşmıştır.

•    Esseniler tarikatında "izin verilenler" çocuk sahibi olabilmekteydi. Beslenme ve giyim toplum için aynı tarz gıdalardan, kıyafetlerden oluşurdu.

•    Toplum düzenine yönelik "maraza" çıkaranlar üç günlük mesafede çölde aç susuz bırakılırdı. Sonuç malum.

Bu kadar tarih bilgisi yeter!

Mayıs 2020'de küresel para sisteminin son 250 yıllık patronu olan Rothschild Ailesi'nin temsilcisi Nat Rothschild iki tweet attı:

1-) "Hiç olmadığı kadar küresel bir sosyalist düzene yakınız."

2-) "Gıda ve tarım yeni bir yapıya kavuşturulmalı."

The Guardian gazetesi yazarı ve meşhur Londra Ekonomi ve Politika Okulu profesörlerinden John Gray de "Kara Ayin/Büyü" adlı eserinde şöyle yazar: "Kapitalizm ve sosyalizm, Yahudi ve Hristiyan inançlarından doğmuş seküler ideolojiler olup birbirinden pek bir farkı yoktur!"

Yukarıda kısaca özetlediğimiz ve koronavirüs sürecinde insanlığa dayatılan yeni küresel dünya tasarımı.... Elitlerin kontrolündeki şirket sosyalizmi, mülkiyetsiz ve hürriyetsiz bir toplum düzenidir.

Elitokrasi "gardiyan", tüm insanlık ise "hiksoslaştırılmış", kimliksizleştirilmiş, bütün kültür ve inançların tek deli çuvalına doldurulduğu bir "efendi-köle" sistemine ittiriliyor.

Küresel sistemde gıda ve su sadece 10 şirketin elinde. Küresel ekonominin %42'si sadece birkaç düzine ailenin kontrolü altında.
Son 200 yılda vahşi kapitalizm "ekonomik eşitsizlik" girdabını derinleştirdi. Şimdi ise doğrudan insan bedeni-insan beyni-insan zihni hedef alınıyor.

BİYOLOJİK EŞİTSİZLİK!

Biyogenetik ile gıda ve ilaç endüstrisi, elektromanyetik sistem ile iklim ve çevre, senkretik din ile ezoterik tek dünya dini ve hepsinin şah damarı

NAKİTSİZ TOPLUM ve SANAL/KRİPTO para düzeni.

İnsanlık yok oluşa sürükleniyor!