Fenerbahçe'nin Asbaşkanı Acun Ilıcalı ve Sportif Direktör Mario Branco'nun da katıldığı imza töreninde En-Nesyri, "Fenerbahçe harika ve uzun zamandan beri bildiğim, takip ettiğim bir takım. Mario Branco'ya ve Ali Koç'a bana güvendikleri için teşekkür ederim. Aynı zamanda Jose Mourinho'ya da teşekkürler. Menajerime ve aileme de teşekkür ederim. Yanımdalar, buraya gelmemde çok yardımları dokundu." ifadelerini kullandı.

"Her Şeyimi Sahada Vereceğim"

Transfer sürecinin uzadığını belirten En-Nesyri, "Benimle ilgilenen pek çok takım vardı ama Fenerbahçe'ye gelmek önemliydi. Verdiğim karardan rahatım. Gelmeden önce Ali Koç, Jose Mourinho ve Mario Branco ile konuştum. Süre biraz uzadı ama sonuçta geldim. Her şeyimi sahada vereceğim." dedi.

"Kupalar Kazanmaya Geldim"

İki sene önce Fenerbahçe'ye karşı oynadığını belirten En-Nesyri, "İki seneden beri Fenerbahçe'yi takip ediyorum. Taraftarların göstermiş olduğu destek gerçekten çok hoşuma gitmişti. Burada çok iyi bir atmosfer vardı ve bu havayı sevmiştim. Umarım onların da bana karşı göstermiş olduğu sevginin de karşılığını veririm." dedi.

"Önemli Olan Takımın Kazanması"

En-Nesyri, İspanya dışında ilk sezonu olacağını belirterek, "Oyuncular her gittiği yere alışmalı. İşinize konsantre olmalısınız, sahalar aynı. Fenerbahçe'ye gelmeden önce bazı oyuncularla konuştum. Fenerbahçe'nin büyüklüğünden, her zaman kazanmak istediğinden bahsettiler. İnşallah her şey güzel olacak." dedi.

Oğuzhan Özyakup neden futbolu bıraktığını açıkladı Oğuzhan Özyakup neden futbolu bıraktığını açıkladı

Son olarak, Dzeko ve Cenk Tosun ile arasında rekabet olacağını kabul eden En-Nesyri, "Son kararı verecek olan Jose Mourinho'dur. Benim onlara, onların da bana yardım etmesi gerekiyor ki takım maçları kazansın. Ben ya da bir başkası önemli değil, önemli olan takımın kazanması." ifadelerini kullandı.