Para, hayatı idame ettirebilmek için hala en önemli şey olmaya devam ediyor. Enteresan bir şekilde kimilerinde çok olan, kimilerinde de hiç olmayan para, kazanç sağlamak isteyen insanları zaman zaman tuhaf işlere de sürüklemiş. Birçoğunun altında yatan neden nedir bilinmez ama hayli ilginç oldukları söylenebilir. Bazıları kulağa çok garip geliyor çünkü “hadi canım, bundan da para mı kazanılırmış” dedirtiyor.

İntihar Klinikleri: Kulağa korku filmi adı gibi gelse de bu fikri ilk bulan Amerikalı bir patoloji uzmanı. “Ölmek suç değildir” sloganıyla ortaya çıkan bu akım, İsviçre’de ünlü bir klinik olarak çalışmaya devam ediyor. Hatta dünyanın birçok yerine ötenazi klinikleri açılmış. Buraya ötenazi talebiyle gelen 1000’in üzerinde kişiye ötenazi uygulanmış.

Her Meseleyi Paraya Çevirebilenler

Her şeyi paraya çevirebilenler;

Almanya Başbakanından Türkiye yorumu Almanya Başbakanından Türkiye yorumu
  • Memleket toprağı satanlar: Diyebiliriz ki dünyadaki en ilginç para kazanma yöntemlerinden biri olabilir. İnsanlar mı çok duygusal yoksa bazı insanlar mı çok uyanık bilemiyoruz. Aslında biraz ticari zekâ varsa insanlığa her şeyi satabilirsiniz. Yani, almayı o kadar seviyoruz ki! İrlanda’da bir adam, ABD göçmenlerinin vatanlarına olan hasretinden ilham alarak bu yönteme girişmiş. Oldukça büyük bir taleple de karşılaşmış. Nasıl, mantıklı değil mi?
Para Kazanma
  • Yemek yemek: Çok tuhaf ama bazı insanlar özellikle yemek yerken ki videolarını satışa çıkarmışlar, yani onlar yemek yerken takipçileri onları seyrediyor. Amaç hem para kazanmak hem de dünyanın en obez insanı olabilmek. Hatta birinin günlük kalori ihtiyacı 12000 olarak belirlenmiş. Buna dayanmak cidden zor olsa gerek.

Elinde Değerli Olduğunu Düşündüğü Her Şeyi Satanlar

Elindeki her şeyi satanlar;

Örneğin; saç satanlar. Aslında bu yöntem çok eski zamanlardan beri var. Yani hiç işlem görmemiş doğal ve güzel saçlarınız var ise, bir de uzunsa, saçınızla ticaret yapmanız mümkündür. Nasılsa kökü sizde değil mi? Para kazanmak için biraz daha zeki olmak yeterli olabiliyormuş. Bu yöntemler sadece bazıları araştırılarak çok daha farklı para kazanma yöntemleri de bulunabilir.