Fenerbahçe'den 27 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Mor’u sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer eden İstanbul ekibi, taraftarlarını heyecanlandırdı. Yapılan resmi açıklamada, transferin Fenerbahçe ile anlaşma sağlanarak tamamlandığı belirtildi.

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Emre Mor'un gelişinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Bu transferin gerçekleşmesinde bize destek olan Fenerbahçe Kulübü’ne ve başkan Sayın Ali Koç’a teşekkür ediyoruz. Emre, genç yaşta büyük kulüplerde oynayarak Türk futbolunun önemli yeteneklerinden biri olduğunu kanıtladı. Geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kaldığını biliyoruz ancak burada kendisine yeni bir başlangıç yapma şansı sunduk. Enerjisi yüksek, hırslı ve bizden biri olmaya hazır şekilde geldi. Hem kulübümüz hem de Emre için hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Eyüpspor’a katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Emre Mor ise, "Bu transfer benim için yeni bir sayfa. Eyüpspor formasıyla en iyi performansımı göstermek için sabırsızlanıyorum. Bu fırsatı bana verdikleri için kulübe teşekkür ederim," dedi.

Roma’da Daniele De Rossi dönemi bitti Roma’da Daniele De Rossi dönemi bitti

Emre Mor’un Eyüpspor’da göstereceği performans, taraftarlar ve futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Editör: Elif Erbay