209 milyar doları aşan servetiyle dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, yaptığı çalışmalar kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Toplamda 11 çocuğu bulunan Musk'ın, evliliklerinden ve hayatına giren çeşitli kadınlardan çocukları bulunuyor.

Yeni İddialar

The Wall Street Journal'da yayımlanan haberde, Musk'ın SpaceX'te stajyer olarak çalışan bir kadınla ilişki kurduğu, bunun yanı sıra bir başka çalışanından da kendisiyle birlikte çocuk yapmasını istediği iddia ediliyor. Bu teklifin reddedilmesi üzerine, Musk'ın ilgili çalışanın maaşına zam yapmayı reddettiği ve performansından şikâyet ettiği öne sürüldü.

Elon Musk-9

Yönetici Ekibine Dahil Edildi

Haberde, SpaceX'te stajyer olarak başlayan ve Elon Musk ile ilişki yaşayan kadının daha sonra şirketin yönetici ekibine dahil edildiği belirtildi.

Samsung kulaklığı kulağında patladı... 24 yaşındaki genç artık duyamayacak Samsung kulaklığı kulağında patladı... 24 yaşındaki genç artık duyamayacak

Takip Edildiklerini Söylediler

Musk'ın şirketindeki bazı kadın çalışanlar, teknoloji milyarderinin kendilerine aşırı ilgi gösterdiğini ve bazı kadınların Elon Musk tarafından takip edildiklerini belirtti.

Elon Musk-8

Daha Önce de Suçlanmıştı

Elon Musk, bu tür iddialarla ilk kez karşı karşıya gelmiyor. 2022 yılında, SpaceX için çalışan bir uçuş görevlisine cinsel organını gösterdiği ve egzotik bir masaj karşılığında at satın almayı teklif ettiği iddia edilmişti. Aynı yıl içinde, şirketlerinde yöneticilik yapan bir kadından ikiz bebeği olduğunun ortaya çıkmasının ardından doğum oranlarının artması için elinden geleni yaptığını söylemişti.

Dava Açıldı

Bu olayların ardından SpaceX'ten kovulan sekiz çalışan, çalışma ortamını eleştirdikleri gerekçesiyle işten çıkarıldıklarını iddia ederek Elon Musk'a dava açtı.

elon musk-1

Güçlü Kanıtlar

Konuyla ilgili olarak Elon Musk'tan henüz bir açıklama gelmezken, SpaceX'in başkanı ve operasyon direktörü Gwyenne Shotwell, hikayenin yanlış aktarıldığını söyledi. Ancak Wall Street Journal, ellerinde mesajlar, e-postalar ve 48 kişiyle yapılan röportajlar sonucunda yayımladıkları haberin kaynaklarının güçlü olduğunu belirtti.

Editör: Elif Erbay