Dünyanın en zengin insanı 52 yaşındaki Elon Musk, iki kez evlenip boşandığı 34 yaşındaki İngiliz aktris Talulah Riley'in düğününe katıldı. Riley, İngiliz aktör Thomas Brodie-Sangster (34) ile İngiltere'de dünyaevine girdi.

Musk, eski eşinin düğününe özel jetiyle giderek katıldı ve çiftin mutluluğunu paylaştı. 12 çocuk babası Musk, geçen yıl Talulah Riley ve Thomas Brodie-Sangster’ın nişan duyurusuna kendi sosyal medya platformu X üzerinden tebrik mesajı göndermişti.

Elon Musk ve Talulah Riley, ilk olarak 2010 yılında evlenmiş ve 2012 yılında boşanmıştı. Çift, 2013 yılında tekrar evlenmiş ve 2016 yılında yeniden yollarını ayırmıştı. İki evlilikten de çocukları olmayan çift, bu sürecin ardından dostane bir ilişki sürdürmeye devam etti.

Kim Milyoner Olmak İster?” Yeni sezona yeni sunucusu Oktay Kaynarca ile başlayacak Kim Milyoner Olmak İster?” Yeni sezona yeni sunucusu Oktay Kaynarca ile başlayacak

Riley, geçmişte verdiği bir röportajda, Elon Musk ile neden iki kez evlendiklerini açıklamıştı. Riley, "Açıkçası bunun garip göründüğünü anlıyorum. Ama o zamanlar mantıklıydı. Sanırım yeniden evlenmemizin nedeni, evlendikten sonra evli olmadan birlikte olmanın aptalca gelmesiydi," ifadelerini kullanmıştı. Musk hakkında ise, "O harika bir arkadaş. Artık mutlu bir yerdeyiz, birbirimize karşı iyiyiz ki bu gerçekten güzel bir şey. Ona karşı sonsuz bir sevgim var," demişti.

Düğünde eski eşinin yanında bulunarak destek veren Musk, Talulah Riley ve Thomas Brodie-Sangster’a mutluluklar diledi.

Editör: Elif Erbay