ÖSYM personeli, 40 günlük dış dünyadan izole  süresi başladı ÖSYM personeli, 40 günlük dış dünyadan izole süresi başladı

İBB Başkanı İmamoğlu, Büyükada’da deprem tehlikesi nedeniyle yıkılıp tekrar inşa edilen Büyükada Nizam Camii’nin açılışına katıldı. Açılış sonrası İmamoğlu, kısa bir açıklama yaptı. 

CHP İSTANBUL ADAYLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ekrem İmamoğlu, basın mensuplarının, CHP'nin İstanbul'un belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağı sorusuna şöyle cevap verdi: 

"Yani hem genel merkezimizde hem İstanbul İl Başkanlığımızda elbetteki bizim Büyükşehir Belediyemiz olarak geçirdiğimiz 4,5-5 yıldaki deneyimlerimizi de aktardığımız çalışma merkezlerimiz var. Bu anlamda çok hassas ilerlendiğini biliyorum. Her yerde hem vatandaşlarımızla iyi diyalog kurabileceğine inandığımız güçlü adayların oluşması yönünde çalışan heyetler söz konusu. Aynı zamanda tabii ki sonrasında güçlü bir yönetim kabiliyetini bütün İstanbul'a yaygınlaştıracak bir tasarım içerisinde olduğunu biliyorum partimizin kurum ve kurumlarının. 

"MAHİR POLAT VE TARIK BALYALI'YA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Dün itibariyle de Parti Meclisimizin takdiriyle İstanbul'da, Fatih'te Mahir Polat arkadaşımız yine Pendik'te de Tarık Balyalı arkadaşımız adaylığa layık görüldüler. Kendilerine başarılar diliyorum. Umut ederim ki çok geçmeden, yıl bitmeden, yani bu 3 ayın en güçlü şekliyle kampanyada değerlendirilir ki bu anlamda CHP'nin yönetmediği ama çok büyük nüfusa sahip ilçeleri de ayrıca çok önemsiyorum, hızlıca adaylar belirlenir. Bu yönde çalışmaların sürdüğünü biliyorum. Bu hassasiyetle süreci yöneten bütün kurumlarımıza İl Başkanlığımıza, Parti Meclisimize ve elbette ki çok kıymetli Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e İstanbul adına teşekkür ediyorum şimdiden."