Gündem

Ekrem İmamoğlu Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni "winner ceket"le izledi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ardından İstanbul BŞB Başkanı Ekrem İmamoğlu da "winner ceket" giydi. İmamoğlu, Kırkpınar'a "kazandıran ceket" olarak bilinen ekoseli ceketiyle katıldı.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk siyasetinde moda haline getirdiği ve sosyal medyada "Kazandıran Ceket" ya da "Winner Ceket" olarak tabir edilen turkuaz ekoseli ceketi bu kez de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu giydi.

İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'le birlikte dün Edirne'de 663. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'ni izledi.

İmamoğlu'nun ziyaret sırasında giydiği ceket Türk siyasetinde hangi siyasetçi giyse gündem olan "kazandıran cekete" benzetildi. Özgür Özel de kısa süre önce bu ceketi giymiş ve gündem olmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la özdeşleşen ve Türk siyasetinde "winner ceket" olarak anılan ekoseli ceketi son olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel giymişti.

Kırkpınar’da başpehlivan Yusuf Can Zeybek oldu Kırkpınar’da başpehlivan Yusuf Can Zeybek oldu

Özgür Özel'den Winner Ceket Açıklaması

Özel, daha çok "siyasal İslamcılar"la anılan o ceketi giydiği için sosyal medyada linç yemiş, eleştirilerin hedefi olmuştu.  

Fatih Altaylı'nın YouTube kanalına konuk olan Özel'e ceketi neden giydiğini sorunca, "Ceket benim ceketim. Kim yolladı, kim verdi falan diyorlar. Aslında ceket o kadar da ekoseli bir ceket değil ama görüntüde öyle çıktı. Bir kere de biz giyelim kime ne zararı var bunun. 47 yıl sonra parti birinci parti olmuş ve ceketin adı da 'winner ceketi'. Hani niye sen giydin derseniz. Bir kere de biz giyelim ne olmuş dedik yani?" yanıtı gelmişti.

Kaynak: Haber Merkezi

Özgür Özel "Suriyeliler sorunu" için çözüm önerileri: Esad'la görüşmeden olmaz Özgür Özel "Suriyeliler sorunu" için çözüm önerileri: Esad'la görüşmeden olmaz