Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl kutlamaları coşkuyla karşılandı. Genç ve yaşlı, her yaştan insan, meydanları ve caddeleri doldurarak bu özel günü coşkuyla kutladı.

Hasan Can'dan iyi haber Hasan Can'dan iyi haber

100. yıl kutlamaları çerçevesinde özel konserler de büyük bir hızla devam etti. Birçok ünlü sanatçı, farklı şehirlerde ve ilçelerde düzenlenen konserlere katıldı.
Ünlü şarkıcı Edis Görgülü de Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının sahne alan isimlerinden biriydi. Binlerce kişiyi coşturan şarkılar ve marşlarla sahnede performans sergileyen ünlü sanatçı, gösterisinin bir bölümünü halkla birlikte halay çekmeye ayırdı.

Edis, coşku dolu kalabalığın önünde dansçılarıyla birlikte sahnede halay çekti ve seyircileri de katılmaya davet etti. Işıklarla desteklenen bu muhteşem gösteri, izleyicileri büyüledi.

Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları sırasında Edis'in performansı, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Birçok kişi gösteriyi o kadar etkileyici buldu ki "Edis'in Eurovision'da Türkiye'yi temsil etmesi gerekiyor" gibi yorumlar yapıldı. Edis'in performans videoları hızla viral oldu.