Vodafone Sultanlar Lig reklam filmi, ligin son şampiyonu Fenerbahçe'ye yer verilmemesiyle gündeme gelmişti.

Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı ve Sultanlar Ligi ana sponsoru Vodafone'un, reklam filminde, Fenerbahçe Voleybol Takımı ve Milli Takım kaptanı Eda Erdem'e rol verirken ligin son şampiyonu Fenerbahçe Opet'e yer vermemesi tepkilere neden oldu.

Taraftarlar Eda Erdem'in çekimlerde yer almasına rağmen reklamda Fenerbahçe Opet'in yer almamasına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Gelen tepkiler üzerine Eda Erdem, sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

"BENİMLE İLGİLİ SAHNELER BİTTİĞİ İÇİN ÇEKİMDEN AYRILDIM"

Eda Erdem şunları söyledi: "Bana çekimde bizzat yönetmen tarafından, benimle ilgili tüm sahnelerin bittiği bilgisi verildiği için salondan ve reklam çekiminden ayrıldım. İki gün süren çekimin ikinci gününde olmayacağım bilgisi de önceden ekibe verilmişti."

Japonya maçı öncesinde acil olarak planlanan ameliyatı nedeniyle annesinin yanında olması gerektiğini söyleyen Erdem, "Tüm çekimlerim ilk güne planlanmıştı. Yorumsuz bir şekilde, olanı paylaşmak istedim. Bu kadar kıymetli bir haftada zamanınızı çaldığım için özür diler, bilgilerinize sunarım." diye ekledi.

VODAFONE ÖZÜR DİLEDİ

Sultanlar Ligi'nin isim sponsoru Vodafone, sosyal medyadan açıklama yaparak özür diledi.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Vodafone olarak temel hedefimiz, elde ettiği başarılarla dünya sıralamasında birinci sırada yer alan A Milli Kadın Voleybol Takımımıza ve dünyadaki en başarılı voleybol oyuncularının karşılaştığı Vodafone Sultanlar Ligi’ne dünyanın en büyük desteğini sağlamaktır. Reklam filmimiz bu akşam yeni haliyle yayında olacaktır. Tüm kulüplere eşit mesafede olduğumuzu belirtir, yarattığımız hassasiyetten dolayı özür dileriz."