Medya

Ece Erken istifa ettiği KRT'ye geri döndü

Ünlü sunucu Ece Erken, KRT televizyonunda sunduğu "En İyisi" adlı programdan istifa ettiğini duyurmuştu. Ancak Erken, cumartesi ve pazar günleri sunduğu bu programa geri döndüğünü açıkladı. Öte yandan, Erken’in eşiyle ilgili yaptığı duygusal paylaşımlar, yeni bir aşka yelken açacağı yorumlarına neden oldu.

Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde KRT televizyonundan istifa eden ünlü sunucu, kısa süre sonra aynı kanalda tekrar ekran karşısına geçti. DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre, bu istifanın ardındaki sebebin ücret konusunda yaşanan anlaşmazlık olduğu iddia edildi.

Yeni aşka yelken mi açıyor?

Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticisi ve avukat olan merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu anan Ece Erken, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Eşiyle çekilmiş son fotoğraflarını paylaşan Erken, şu ifadeleri kullandı:

"Hayatımda tek bir adam gibi adam tanıdım. İyi ki tanımışım. Adamlık nedir, gördüm. Gerçek aşkı yaşadım, sana teşekkür ederim. Elveda hayatımın aşkı. Hep kalbimin bir yerinde olacaksın, günün birinde hayatıma biri girse bile, Şafak... Seni artık ağlayarak değil, güler yüzle hatırlayacağım. Bana yaşattıkların için teşekkür ediyorum. Aşkınla vedalaşıyorum ama hep kalbimin bir yerinde olacaksın. Elbet bir gün buluşacağız."

Bu paylaşımlar, ünlü sunucunun yeni bir ilişkiye başlayacağı yönünde yorumlandı. Ancak Ece Erken, kendisine yöneltilen “Hayatınızda biri mi var?” sorusuna, "Hayatımda kimse yok, herkes bunu sormuş. O benim kıymetlim, ne olursa olsun öyle kalacak, o kadar," şeklinde yanıt verdi.